Το τρίτο μάτι

Δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της SKODA Ξάνθης στα Πηγάδια.

Δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της SKODA Ξάνθης στα Πηγάδια.


Πρώτη στον όμιλο και πρόκριση για την ημιτελική φάση για την ομάδα των δικηγόρων της Ξάνθης.


Κέρδισαν 4-1 τους δικηγόρους της Κατερίνης και 3-2 τους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης.


 



Τροχαίο ευτυχώς με ελαφρύ τραυματισμό έγινε προχθές το μεσημέρι στη διασταύρωση Αβδήρων – Παραλία Αϊ Γιάννη με Νέα Κεσσάνη- Αβατο.


Στο σημείο εκείνο έχουν γίνει στο παρελθόν, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, και άλλα τροχαία ακόμα και θανατηφόρα.


Η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη κρίνεται απαραίτητη και όσοι περνάμε από εκείνο το σημείο με τα αυτοκίνητά μας να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα.


 



Κυκλοφοριακό κομφούζιο χθες στο κέντρο της πόλης λόγω εργασιών στη Μιχ. Καραολή.


 



Θα λειτουργήσει τελικά το αναψυκτήριο στο Πόρτο Μόλο Αβδήρων.


Οι εργασίες σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και πιθανόν το Σαββατοκύριακο να είναι έτοιμο για να απολαύσουμε το καφέ ή το ποτό μας με θέα τη θάλασσα.


 


Πάντως αυτό που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και κάθε μέρα έχει πολύ κόσμο είναι το “Blue” στην παραλία Μυρωδάτου.


 Ο Βασίλης Μπουζούρης και οι συνεργάτες του έχουν φροντίσει για να περάσετε όμορφα, κάνοντας τις βουτιές σας στην καθαρή θάλασσα και στη συνέχεια να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας ακούγοντας πολύ καλή μουσική.


 



Αυτό το Σάββατο στο “Ρόδον Live”, ο χορός του Ραδιοφωνικού Σταθμού Life 92,1 FM που θα γιορτάσει τα 20 χρόνια λειτουργίας του με την Αντζελα Δημητρίου.


Life fm, ένας από τους παλαιότερους σταθμούς στον οποίο τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, ο εκδότης μας έκανε αθλητικές αλλά και μουσικές εκπομπές.


Ωραία χρόνια με καλές αναμνήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button