Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν Σάβιο στη Σκόντα Ξάνθη

Ο μεγάλος Σάβιο είναι σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Σκόντα Ξάνθη. Από την Βραζιλία τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει αποδεχτεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

 


  Ο μεγάλος Σάβιο είναι σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Σκόντα Ξάνθη.


  Από την Βραζιλία τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει αποδεχτεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας.


   Ο Σάβιο αγωνίστηκε την περσινή περίοδο στην Ισπανία με την φανέλα της Λεβάντε, πριν επιστρέψει τον Γενάρη στην πατρίδα του.


Είναι 34 ετών και έχει αγωνιστεί εκτός όλων των άλλων και στην Ρεάλ.


Τις επόμενες ημέρες θα φανεί και το κατά πόσο το θέμα ευσταθεί και έχουν γίνει και οι ανάλογες κινήσεις


 


  Στο μεταξύ η ημέρα όπου η Σκόντα Ξάνθη θα ξεκινήσει τις ανακοινώσεις για την απόκτηση κι άλλων παικτών πλησιάζει. Οπως τονίζουν οι παράγοντες της ομάδας, μέχρι τις 2 πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. 


   Ηδη στην πόλη βρίσκονται οι τρεις Βραζιλιάνοι Ροτζέριο, Μαρτσέλο και Ντοριβάλ που πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και καθημερινά προπονούνται στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ φυσικά έχει αποκτηθεί και ο Μασιέλ. 


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ξεκινάει τη Δευτέρα 7 Ιουλίου και μέχρι τότε θα πρέπει όλοι να έχουν πραγματοποιήσει τις εξετάσεις τους, όπως και τα εργομετρικά το διάστημα 3 έως 6 Ιουλίου. 


Πέρα από την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της επαγγελματικής ομάδας ο Θόδωρος Σαββίδης φρόντισε να βγάλει και τις ημερομηνίες προετοιμασίας για τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά τμήματα. 


Οι πρωταθλητές Νέων για την χρονιά 2007-2008 θα δώσουν το 1ο τους ραντεβού στις 11 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. 


Οσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες το εφηβικό τμήμα είναι να συγκεντρωθεί στις 4 Αυγούστου, το παιδικό τμήμα στις 21 Αυγούστου ενώ οι υπόλοιπες ομάδες (προπαιδικό, τζούνιορ και τα νέα τμήματα) θα συγκεντρωθούν για 1η φορά την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου. Ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής της Σκόντα Ξάνθης, Θόδωρος Σαββίδης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Football Camp που διοργανώνει η ομάδα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για την χρονιά που έκλεισε. 


“Η αγωνιστική περίοδος 2007-2008 είναι πετυχημένη για τα τμήματα υποδομής καθώς οι ομάδες κατάφεραν να εφαρμόσουν αυτά που μάθαιναν στις προπονήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Ολα τα παιδιά που συμμετείχαν στις προπονήσεις και στους αγώνες πραγματοποίησαν σπουδαία δουλειά και τους δίνω πολλά συγχαρητήρια. Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους προπονητές που με την εργατικότητα και την υπομονή τους μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν σπουδαία δουλεια. 


Τα περισσότερα τμήματα ξεκουράζονται αυτή την στιγμή και υπάρχουν μερικοί ποδοσφαιριστές που μέχρι το Σάββατο συμμετέχουν σε τουρνουά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Διοίκηση για την σημαντική βοήθεια της και την άριστη συνεργασία που είχαμε. 


Για το τέλος θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στον αθλητή της ομάδας Νέων Σταύρο Σιμτσάκη που την Παρασκευή είναι να χειρουργηθεί. Ολοι μας του ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους”. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button