Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά της Ξάνθης. Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός ακραίου αμυντικού, ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού είναι οι προτεραιότητες, οι οποίες θα εξεταστούν άμεσα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά της Ξάνθης.


Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός ακραίου αμυντικού, ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού είναι οι προτεραιότητες, οι οποίες θα εξεταστούν άμεσα.


Τα υποψήφια ονόματα είναι ήδη γνωστά στους ανθρώπους της ομάδας και στις επόμενες μέρες τα θέματα που εκκρεμούν αναμένεται να “κλείσουν”.


Ως επί το πλείστον οι παίκτες που εξετάζονται είναι από το εξωτερικό. 


Η επιθυμία του νέου τεχνικού, Γιάννη Μαντζουράκη, είναι να έχει όλους τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας στη διάθεσή του, από την αρχή της προετοιμασίας. 



Εφτασαν


οι πρώτοι


 


Στην Ξάνθη βρίσκονται από το Σάββατο οι τρεις νεοαποκτηθέντες Βραζιλιάνοι Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα, Ροτζέριο ντος Σάντος Κονσεισάο και Ντόριβαλ ντες Νέβες Φέραζ Τζούνιορ.


Οι τρεις παίκτες που είχαν υπογράψει τα συμβόλαιά τους και είχαν ανακοινωθεί στα τέλη Μαϊου  ήρθαν νωρίτερα από την έναρξη της προετοιμασίας (3-7) στη πόλη μας, για να εγκλιματιστούν και να προσαρμοστούν σταδιακά στις νέες συνθήκες.


Αφού ξεναγήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Skoda, είχαν την πρώτη γνωριμία με την πόλη, ενώ στα μέσα της εβδομάδας θα εγκατασταθούν και στα σπίτια τους.


Στο μεταξύ, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στην Ξάνθη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, όπου θα έχει συναντήσεις με τους συνεργάτες του για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.


 



Υπογράφει στον Παναιτωλικό


 ο Κεχαγιάς 


 



Το τυπικό μέρος της υπογραφής του συμβολαίου, απομένει για να ανακοινωθεί η συνεργασία του Νίκου Κεχαγιά με τον Παναιτωλικό. Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης, βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί και χρονικοί όροι της συμφωνίας. 


Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Κεχαγιάς παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από το νέο “κεφάλαιο” της καριέρας του, κάνοντας λόγο για εγκαταστάσεις και συνθήκες ιδανικές για κάθε προπονητή. “Είμαι ενθουσιασμένος. Μας περιμένει πολλή δουλειά, ενώ θα πρέπει κινηθούμε ταχύτατα για την ενίσχυση της ομάδας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button