Το τρίτο μάτι

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος “Paparazzi”, έτοιμο να κάνει βουτιές στο καυτό καλοκαίρι που επέρχεται φορώντας ότι πιο φωτεινό και μοδάτο κυκλοφορεί στην αγορά της Ξάνθης, όπως γράφει και η Μαίρη Δαληκριάδου στο εισαγωγικό της σημείωμα.

*Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος “Paparazzi”,  έτοιμο να κάνει βουτιές στο καυτό καλοκαίρι που επέρχεται φορώντας ότι πιο φωτεινό και μοδάτο κυκλοφορεί στην αγορά της Ξάνθης, όπως γράφει και η Μαίρη Δαληκριάδου στο εισαγωγικό της σημείωμα.


“Μετακομίζει” στην παραλία και στα παραλιακα μπαράκια Ξάνθης, Φαναρίου και Χρυσούπολης.


Με πολλες φωτογραφίες από τη νυχτερινή ζωή και όχι μόνο. Με πολλα επίκαιρα θέματα…και συνεντεύξεις


Το περιοδικό της Ξάνθης που αγαπήθηκε από όλους.


 *Οι πρώτες μεγάλες ζέστες του φετινού καλοκαιριού φαίνεται πως αρχίζουν για τα καλά με τη θερμοκρασία να φτάνει σήμερα τους 39 βαθμούς Κελσίου.


 *Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση στην Ελλάδα”, θα συζητηθούν σε εκδήλωση που οργανώνει σήμερα Πέμπτη, Ν.Ε. Καβάλας του ΠΑΣΟΚ, στις 8 το βράδυ στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας.


Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής και πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης.


 *Μέσω της επαρχιακής οδού Λαγκαδά- Ρεντίνας εκτρέπεται από σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, λόγω έργων κατασκευής αντιολισθηρού τάπητα.


Η παράκαμψη γίνεται από τον κόμβο της Ρεντίνας έως τον κόμβο Προφήτη.


Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα θα γίνεται κανονικά.


 


*Με την ολοκλήρωση του έργου “Ευρυδίκη – Θετικές Ενέργειες υπέρ των Γυναικών”, ο Αντιπρύτανης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του Δ.Π.Θράκης, κύριος Αθανάσιος Καραμπίνης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 12 το πρωί, στο Ξενοδοχείο NATASSA.


Το έργο, εντάσσεται στο μέτρο 4.1 “Προγράμματα υποστήριξης της Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για γυναίκες” του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ.) και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ενωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.


 *Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αλέξανδρος Κοντός πραγματοποίησε την Κυριακή και Δευτέρα, 15 και 16 Ιουνίου διήμερη περιοδεία στο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί τον υπουργό, κ. Κοντό, συνόδευαν ο νομάρχης Έβρου, Νίκος Ζαμπουνίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δημήτρης Μέλας, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΕΓΕΠ, Παναγιώτης Καμινάρης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου. 


Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button