ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    Την 12.06.2008 και ώρα 17.30′ στο 16ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 29χρονος πολίτης Αλβανίας με παράνομη παραμονή στη χώρα μας, καθώς κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΦ αυτοκινήτου για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, να μεταφέρει σαράντα πέντε (45) αλλοδαπούς πολίτες Ιράκ, Μιανμάρ και Πακιστάν, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή των στο εσωτερικό της χώρας μας.


   Ανωτέρω διακινητής – οδηγός δεν σταμάτησε το όχημα σε σήμα ένστολων αστυνομικών του Τ. Σ. Φ. Κοτύλης, ανέπτυξε ταχύτητα και ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα, ενώ επιπλέον αντιστάθηκε στην προσπάθεια σύλληψής του, απωθώντας τους συνοριακούς φύλακες και προσπάθησε να διαφύγει πεζός με αρνητικό αποτέλεσμα.


   Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο κατοχής διακινητή. Διακινητής και λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν αρμοδίως.


 


     ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΕΠΗΡΕΙΑ ΜΕΘΗΣ 


   Την 12.06.2008 και ώρα 19.20′ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας 36χρονος ημεδαπός καθώς οδηγούσε το Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητό, ιδιοκτησίας του υπό επήρεια μέθης σε ποσοστό 2,00 mg/l εκπνεόμενου αέρα, μετρηθείς με ειδική συσκευή αλκοολομέτρου. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button