Το τρίτο μάτι

Από χθες η εφημερίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Γιορτάζει τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια. Κοσμά και Ιωάννα να σας ζήσει η κορούλα..

Από χθες η εφημερίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 


Γιορτάζει τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια.


Κοσμά και Ιωάννα να σας ζήσει η κορούλα..


Η ευτυχία σας συμπληρώθηκε, καθώς μετά το παλικάρι σας το Νικολή, αποκτήσατε τώρα και την κόρη.


Να είστε γεροί και ευτυχισμένοι να δείτε τα καμάρια σας, όπως ονειρεύεστε και η χαρά  και τα χαμόγελα να μη λείπουν από το σπιτικό σας.


Πολλές, πολλές λοιπόν ευχές για την πεντάμορφη μπεμπούλα που σίγουρα θα κλέψει πολλές καρδιές.


 



Νέος συντονιστής της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης εξελέγη την Κυριακή ο Αχιλλέας Τσαρτσάρας με 1236 ψήφους.


Συγχαρητήρια για την επιτυχία του και φυσικά δύναμη και γερό στομάχι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.


Παίρνει τη σκυτάλη της Νομαρχιακής από το Σωκράτη Ξυνίδη, ο οποίος έκανε πράγματι καλή δουλειά στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και θα πρέπει με την ίδια και ίσως και μεγαλύτερη επιτυχία να αφήσει και το δικό του στίγμα.


Ο νέος συντονιστής , κ. Τσαρτσάρας με την νέα επίσης και ριζικά ανανεωμένη Νομαρχιακή Επιτροπή καλούνται να φέρουν σε πέρας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις ευρωεκλογές, εθνικές και αυτοδιοικητικές με στόχο βέβαια την επικράτηση του ΠΑΣΟΚ.  


Όμως πριν από όλα θα πρέπει να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ και την αύξηση των ποσοστών του.


 



Σημαντική επιτυχία και η εκλογή στο νέο όργανο της Νομαρχιακής τεσσάρων υποψηφίων από το χώρο της μειονότητας. Οι Κιουρτ Αχμέτ, Ομέρ Νετζιαντίν, Σετάρογλου Χουσεϊν και Ουζούν Ιρφάν, οι οποίοι μάλιστα και βρέθηκαν και στις πρώτες θέσεις, αναμένεται να εκπροσωπήσουν το κόμμα, να προωθήσουν τις αρχές και τις ιδέες του και στον κόσμο της μειονότητας, αλλά και ταυτόχρονα να εκπροσωπήσουν τη μειονότητα στο ίδιο το κόμμα μεταφέροντας προβλήματα , αιτήματα και προτάσεις τους.


Το σίγουρο είναι πως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά στην πράξη πως η αρχή της ισονομίας και ισοπολιτείας έχει γερές ρίζες στο ΠΑΣΟΚ. 


 



Ιδιαίτερα χαρούμενα και αισιόδοξα θα πρέπει να είναι τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την προσέλευση των μελών και φίλων του στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη των νέων οργάνων του.


Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού σε κάποια εκλογικά κέντρα χρειάστηκε να φέρουν και επιπλέον ψηφοδέλτια.


Γύρω στο 30% περισσότεροι ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές από ότι το 2005.


Πάνω από τρεις χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν την Κυριακή στο Νομό Ξάνθης για την ανάδειξη των νέων μελών της Περιφερειακής, της Νομαρχιακής και των Τοπικών Οργανώσεων των δήμων του νομού Ξάνθης.


Περίπου χίλια διακόσια άτομα περισσότερα από ότι το 2005 προσήλθαν στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ που στήθηκαν στο νομό.


Έτσι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για συμμετοχή και ανατροπή της δυσάρεστης κατάστασης στην οποία διέρχεται η χώρα.


Επισημαίνοντας παράλληλα πως η μεγάλη προσέλευση αποτελεί και ένα μήνυμα ενότητας του κόσμου του ΠΑΣΟΚ.


 


Ο Σωτήρης Στολίδης, ένα από τα παλιά και έμπειρα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-πρώην βουλευτής, αλλά και πρώην Γραμματέας της Ν.Ε.-δεν κατάφερε τελικά να πείσει τα μέλη και του φίλους του Κινήματος για τις προθέσεις και τα σχέδιά του και να εκλεγεί στη θέση του Συντονιστή.


Oι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ προτίμησαν ανανέωση και καινούρια πρόσωπα, κάτι βέβαια που φάνηκε και από τα άτομα που εξελέγησαν στην Νομαρχιακή Επιτροπή.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button