Το τρίτο μάτι

Δήλωση Τσετίν Μάντατζη σχετικά με την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα αιτήματα των γεωργών μετά τις πρόσφατες πλημμύρες:

 Δήλωση Τσετίν Μάντατζη


σχετικά με την άμεση ανταπόκριση


του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα αιτήματα των


γεωργών μετά τις πρόσφατες πλημμύρες:


 


 Οι πρόσφατες πλημμύρες δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στους αγρότες του Νομού Ξάνθης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,. Τσετίν Μάντατζη, ενημέρωσε τον Υπουργό για τις καταστροφές στην σπορά και για τις συνέπειες που αυτό θα είχε στις καλλιέργειες. Ο Υπουργός, Αλέξανδρος Κοντός, ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα των γεωργών του Νομού μας κινητοποιώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου. 


Η σπουδή και η υπευθυνότητα που υπέδειξε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανακούφισε τους καλλιεργητές του Νομού, που βρίσκονται σε δυσμενή θέση βλέποντας τις καλλιέργειές τους να απαξιώνονται και τα εισοδήματά τους να μειώνονται. 


Οι κινήσεις αυτές του Υπουργού επικροτούνται και δημιουργούν τις προϋποθέσεις εναργέστερης συνεργασίας όλων των φορέων του Νομού όχι μόνο για την πρόσκαιρη ανακούφιση των αγροτών αλλά για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 


 Διαφωνία στη γενική συνέλευση


Συνεχίζουν την απεργία


οι ιδιοκτήτες φορτηγών


– “Ρήγμα” με τους βυτιοφορείς


 


Τη συνέχιση της απεργίας αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών κατά την ψηφοφορία στη γενική συνέλευση του κλάδου από την οποία απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης. 


H Συνέλευση άρχισε λίγο μετά τη μία μετά το μεσημέρι  και στη διάρκειά της διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις που αφορούσαν τόσο την αναστολή όσο και τη συνέχιση της απεργίας. 


Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων πρότειναν τη λήξη της απεργίας και αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ αντίθετα οι ιδιοκτήτες των φορτηγών τάχθηκαν, στην πλειοψηφία τους, υπέρ της συνέχισης της απεργίας.


Τελικά οι προτάσεις τέθηκαν σε ψηφοφορία και επί συνόλου 72 ψήφων οι 43 τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης. 


 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00


ΞΑΝΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ


Αλλαγή όσον αφορά την έδρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με την Βέροια πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών. Έτσι η προγραμματισμένη 1η αναμέτρηση που ήταν να διεξαχθεί στις 15 Μαίου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας θα λάβει χώρα στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA και συγκεκριμένα στις 18:00. 


Όπως είναι φυσικό το 2ο ματς των δύο ομάδων θα γίνει την Δευτέρα 19 Μαίου στο γήπεδο της Βέροιας και θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008. Οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ θα προπονηθούν έως το τέλος της εβδομάδας δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 23 Μαϊου και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.


 Όσον αφορά το πότε θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις ενόψει της νέας χρονιάς αλλά και τις ακριβείς ημερομηνίες προετοιμασίας και φιλικών αγώνων θα ανακοινωθούν σύντομα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.


 ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


 “Το μήνυμα είναι ένα,  η υποχρέωση και του τελευταίου μέλους και φίλου του ΠΑΣΟΚ, περισσότερο ενός συντονιστή, ενός γραμματέα, που πλέον αναλαμβάνει τις τύχες της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος, να την καθοδηγήσει για τα επόμενα τρία χρόνια, είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές και η απαλλαγή του τόπου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”, τόνισε ο Σωκράτης Ξυνίδης στπν “ΑΓΩΝΑ” για τις εκλογές την ΚυριακήΛουκέτο” σε Δημόσιο, τράπεζες, λιμάνια και νοσοκομεία του ΕΣΥ


  Με 4ωρη στάση εργασίας σήμερα, ανοίγει η ΑΔΕΔΥ τις κινητοποιήσεις για αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.


Τρίωρη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ, 24ωρη σε τράπεζες, λιμάνια και ΟΤΕ. Κινητοποιήσεις γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.


Αλλαγές στα δρομολόγια της Ολυμπιακής. 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button