Το τρίτο μάτι

25 ΧΡΟΝΙΑ “ΑΓΩΝΑΣ”
Την 1η Μάη 1983 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο μας με κύριο θέμα “ΑΠΥΡΑΥΛΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ” και ειδικό αφιέρωμα στην Πρωτομαγιά.

25 ΧΡΟΝΙΑ


“ΑΓΩΝΑΣ”


 


 Την 1η Μάη 1983 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο μας με κύριο θέμα “ΑΠΥΡΑΥΛΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ” και ειδικό αφιέρωμα στην Πρωτομαγιά.


Στο διάστημα αυτό προσπαθήσαμε όλοι εμείς που εργαζόμαστε στον “ΑΓΩΝΑ” να σταθούμε με ακολουθία, συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους αναγνώστες μας και τον τόπο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τηρήσαμε πιστά τη διακήρυξή μας.


 


ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ


65ΧΡΟΝΟΣ


ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ


 


Χθες και περί ώρα 06.00′ ανευρέθη θανών, στο μέσον της λιμνοθάλασσας Βιστονίδος (Μπουρού) από άνδρες του Λιμεναρχείου Λάγους, της ΕΜΑΚ, της Ελληνικής Αστυνομίας και υπαλλήλων του Αλιευτικού Συνεταιρισμού λίμνης Βιστονίδος, ένας 65χρονος άνδρας κάτοικος εν ζωή Νέας Μορσίνης Ξάνθης ο οποίος είχε μεταβεί στη λιμνοθάλασσα για άσκηση αλιείας. Ο Θανών έφερε πλήρη αλιευτική εξάρτηση. 


Ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας απεκλείσθη. Μεταφέθηκε σε Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.


Το σχετικό δελτίο της πυροσβεστικής υπηρεσίας:


Την 29-04-2008 και περί ώρα 01:25 π.μ. ζητήθηκε έγγραφα από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος η συνδρομή της Υπηρεσίας μας για την ανεύρεση ατόμου αγνώστων στοιχείων, το οποίο είχε χαθεί εντός της λίμνης “Μπουρού” στο ιχθυοτροφείο Βιστωνίδας Πόρτο Λάγος. Αμεσα κινητοποιήθηκε η Υπηρεσία με ένα όχημα και 3 άντρες και μετέβη στο εν λόγω σημείο ξεκινώντας τις ενέργειες αναζήτησης και διάσωσης του ατόμου.


Στις έρευνες συμμετείχαν και συντόνιζαν ο Αναπληρωτής Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πύραρχος Χαράλαμπος Μαρτίδης, ο Υποδιοικητής της Π.Υ.Ξάνθης Επιπυραγός Καλογουλίδης Χρήστος καθώς και ο Διοικητής της 4ης Ε.Μ.Α.Κ. Κομοτηνής Πυραγός Καραγκούνης Λεωνίδας.


Στις 06:15 τις ίδιας ημέρας ευρέθηκε από άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, με την συνδρομή ενός σκάφους του τοπικού Αλιευτικού Συνεταιρισμού, η σωρός του Κ.Μ. του Δ. ετών 65 η οποία παρελήφθη από Ασθενοφόρο του Γ.Ν.Ξάνθης. Στο συμβάν μετείχαν η Α.Δ.Ξάνθης και το Λιμεναρχείο Π. Λάγος.


 


ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ


ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ


 


Πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν τη δευτερη ημέρα του Πασχα στο γραφείο του νομάρχη για να ευχηθούν στον κ. Παυλίδη τα χρόνια πολλά για την ονομαστική του γιορτή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button