Ειδήσεις

Συναντήσεις Μέτιου με Στύλιο και Ντόρα

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ Χρήστος Μέτιος είχε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Γιώργος Στύλιος για μια σειρά από θέματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ιδιαίτερα συζήτησαν

για τις Υποδομές του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας

και για την εφαρμογή του Προγράμματος “Νέοι Αγρότες”,

για το οποίο ο κ. Μέτιος ζήτησε τη διάθεση περισσότερων πόρων στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν όλοι οι νέοι αγρότες της περιοχής μας που έκαναν αίτηση, αίτημα το οποίο ο κ. Υφυπουργός αποδέχθηκε.

 

Επίσης  ο περιφερειάρχης ΑΜΑΘ είχε συνάντηση στην Αθήνα και με την Πρόεδρο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη. Συζητησαν για το πόρισμα “Στρατηγικός αναπτυξιακός σχεδιασμός Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης”.

Το πόρισμα περιλαμβάνει προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και μαζί με τα ζητήματα οικονομικής ανάπτυξης αναφέρεται επίσης στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το σημαντικό τώρα είναι η υλοποίηση του πορίσματος, η οποία θα συμβάλει πραγματικά στην ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button