Ειδήσεις

Χρήστος Νικολόπουλος: Μου έστειλαν εξώδικο οι συγγενείς του Άκη Πάνου

Για τα τραγούδια που έχει στο συρτάρι του, τα οποία όμως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν ποτέ, μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού στην ΕΡΤ.

«Έχω την τιμή να συμμετέχω στην εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων». Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι κάτι που το γνωρίζω πολύ καλά.

Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν εύκολα, γεννήθηκα μέσα στη φτώχεια. Από πολύ μικρός διακρίθηκε το ταλέντο μου στη μουσική.

Άρχισα να παίζω μπουζούκι και είχα μια πολύ γρήγορη εξέλιξη. Δεν μου λείπει το ρεμπέτικο γιατί το εκπροσωπώ ακόμα. Σήμερα δεν υπάρχει δισκογραφία, δεν επενδύουν σε νέους καλλιτέχνες», είπε αρχικά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω πολλά τραγούδια στο συρτάρι μου που δεν θα βγουν, αυτό είναι το κρίμα που αφήνω πίσω μου.

Έχω μια δουλειά σε ανέκδοτους στίχους του Άκη Πάνου, που μου τους έδωσε η αδερφή του που είναι η κληρονόμος του, τα οποία δεν βγήκαν γιατί μου έστειλαν εξώδικο οι συγγενείς του και μου απαγόρευσαν να τα βγάλω. Αυτά δεν πρόκειται να βγουν, είναι στο συρτάρι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button