Περιφέρεια

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΘ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ

    Γνωρίζεται ότι κατά το διήμερο Τρίτη 10 και Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., η οποία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο, Αστυνόμο Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο και τους Αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Υ ΣΙΜΟΥΔΗ Κωνσταντίνο και Α/Υ ΚΟΨΙΔΑ Αθανάσιο, πραγματοποίησε θεσμικές συναντήσεις σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Ειδικότερα, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε Διοικητές, Υποδιοικητές και στελέχη των Υπηρεσιών έδρας της Δ.Α. Καβάλας (Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, Τμήμα Τροχαίας Καβάλας και Επιτελείο / Δ.Α. Καβάλας), καθώς και των  περιφερειακών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης και ειδικότερα: Α.Τ. Νέστου (Χρυσούπολη), Α.Τ. Αερολιμένα (Χρυσούπολη), Α.Τ. Παγγαίου (Ελευθερούπολη) και Τ.Δ.Μ. Καβάλας (Ν. Καρβάλη). Αναλύθηκαν επίκαιρα και διαχρονικά θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα καθώς και θέματα που τέθηκαν από τα μέλη μας, τα οποία η Ένωσή μας προτίθεται να αναδείξει και να προωθήσει στο ενδεδειγμένο επίπεδο για την επίλυσή τους.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Διευθυντή της Δ.Α. Καβάλας, Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη, παρουσία των Υποδιευθυντών της Διεύθυνσης, με τους οποίους πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση επί των κυριότερων θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρειά μας και ειδικότερα την Δ.Α. Καβάλας. Ενδεικτικά, αναδείχθηκε η ανάγκη ίδρυσης και λειτουργίας Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Εγνατίας Οδού, η αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας σε Υποδιεύθυνση και η ενίσχυσή του με συμβατικά οχήματα και τέλος η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στον Νομό. Στη συνάντηση αναδείχθηκαν επωφελείς προτάσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τόσο τις εργασιακές συνθήκες του αστυνομικού προσωπικού όσο και το παρεχόμενο έργο προς τον πολίτη και την τοπική κοινωνία.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις επισκέψεις-δράσεις και στις υπόλοιπες Διευθύνσεις και Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τη δια ζώσης ουσιαστική επικοινωνία και την προάσπιση των συμφερόντων των μελών της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button