Το τρίτο μάτι

Συνεδριάζει την Τετάρτη και ώρα 18.30 το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης στην αίθουσα συνεδριάσεών του με 80 θέματα στην ημερήσια διάταξη, του υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

*Συνεδριάζει την Τετάρτη και ώρα 18.30 το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης στην αίθουσα συνεδριάσεών του με 80 θέματα στην ημερήσια διάταξη, του υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.


 



*Την Πέμπτη και ώρα 13.30 στο ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κ. Παπαϊωάννου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.


Ο κ. Παπαϊωάννου θα επισκεφθεί τα ΚΕΣΠΕΜ με σκοπό να ενημερωθεί από την υπεύθυνη του ΠΕΜ Αννα Φραγκουδάκη και τους συνεργάτες της για την πορεία της ελληνομάθειας των παιδιών της μειονότητας.


 



*Ετοιμάζεται το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης για την εκδήλωση στα πλαίσια των Ζ’ Μουσικοχορευτικών Θεσμίων με τίτλο “Στου χρόνου τα γυρίσματα”.


Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική, θεατρική παράσταση που μέσα από τις κινήσεις των χορών, τα λόγια των τραγουδιών και τις ζωντανές αφηγήσεις προβάλλονται ήθη, έθιμα, δρώμενα, λατρευτικές εκδηλώσεις και λαϊκές παραδόσεις της πατρίδας μας.


Η εκδήλωσή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 του μηνός και ώρα 19.30 στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (αίθουσα Καραθεοδωρή) στα Κιμμέρια Ξάνθης.


 



*Σύσκεψη για την ποιότητα του πόσιμου νερού, θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την 1 Απριλίου και ώρα 12.00 στη Νομαρχία Ξάνθης, με αφορμή τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των δειγματοληψιών πόσιμου νερού για το 2007.


Το θέμα που θα αναπτυχθεί είναι “Ετήσια συντονιστική σύσκεψη για την ποιότητα και την υγιεινή του πόσιμου νερού στο Νομό Ξάνθης”.


 



*Το δραματικό τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα Ξάνθης – Παναθηναϊκού παρακολούθησαν 1.606.344 τηλεθεατές! Σύμφωνα με την AGB, ο μέσος όρος για τη ΝΕΤ, που μετέδωσε το παιχνίδι ήταν 1.007.619 με ποσοστό 28,5%. Μια μέρα πριν, η αναμέτρηση Ολυμπιακού – Ατρόμητου επίσης στη ΝΕΤ, είχε μέσο όρο 796.109 τηλεθεατές και 24,1%.


 



*Την Τετάρτη 9 Απριλίου θα διεξαχθούν οι φετινές φοιτητικές εκλογές σε πανεπιστήμια και τεχνολογικά ιδρύματα.


Η απόφαση αυτή ελήφθη από το απερχόμενο κεντρικό συμβούλιο της ΕΦΕΕ και έπειτα από απανωτές συνεδριάσεις.


Οι φοιτητικές παρατάξεις έχουν μάλιστα ήδη αρχίσει τις “κόντρες” μέσα στα πανεπιστήμια, με στόχο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φοιτητών και να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους στις κάλπες. 


Οι… προσφορές προς άγραν ψηφοφόρων -ιδιαίτερα από τις τάξεις των πρωτοετών- περιλαμβάνουν, όπως συνήθως, πάρτι, εκδρομές και ανάλογες εκδήλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button