1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ε.Ν.Ε.Α

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” διοργανώνει ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ε.Ν.Ε.Α στη Στέγη Γραμμάτων & Καλών Τεχνών “Κώστας Μπένης” στην Ξάνθη από 14 έως 16 Μαρτίου 2008.

   Ο Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”  διοργανώνει   ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ε.Ν.Ε.Α  στη Στέγη Γραμμάτων & Καλών Τεχνών “Κώστας Μπένης” στην Ξάνθη από 14 έως 16 Μαρτίου 2008.


   Η Π.Ε.Ν.Ε.Α  είναι Συμβουλευτικό όργανο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΣΕΑ  και έχει συσταθεί βάσει του Καταστατικού της από Νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών εθελοντές Αιμοδότες μέλη των Συλλόγων της ΠΟΣΕΑ.


   Στην Ξάνθη και μέσα από τις εργασίες του Ιδρυτικού της Συνεδρίου θα αποκτήσει την Οργανωμένη μορφή της με κανονισμό Λειτουργίας και 9 μελή Διοικούσα επιτροπή που θα ψηφισθούν  από 170 και πλέον Νέους που θα παρευρεθούν ως Σύνεδροι από όλη την Ελληνική Επικράτεια.


  Με την Π.Ε.Ν.Ε.Α  δημιουργείται το φυτώριο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της πιο ιερής ανθρώπινης Εθελοντικής έκφρασης , που δίνει ελπίδα και σιγουριά στην πραγματοποίηση του Οράματος της ΠΟΣΕΑ για αυτάρκεια από Εθελοντικό αίμα στην χώρα μας.


   Καλούμε τα ΜΜΕ της χώρας μας να γίνουν οι κήρυκες αυτής της σοβαρής προσπάθειας της Νεολαίας της ΠΟΣΕΑ για να συμβάλλουν στο Κοινωνικό Προσανατολισμό που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι μας.


 Με Τιμή


Ο Πρόεδρος  


Η  Γεν. Γραμματέας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button