ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Περισσότερα από 250.000 άτομα από διάφορες περιοχές της χώρας βρέθηκαν το τριήμερο στο Νομό Ξάνθης και παρακολούθησαν τη μεγάλη παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

*Περισσότερα από 250.000 άτομα από διάφορες περιοχές της χώρας βρέθηκαν το τριήμερο στο Νομό Ξάνθης και παρακολούθησαν τη μεγάλη παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.


Στην παρέλαση έλαβαν μέρος 11 άρματα και συμμετείχαν περισσότεροι από 10.000 καρναβαλιστές.


 *Πληρότητα 100% είχαν τα ξενοδοχεία της Ξάνθης και της Καβάλας. Οπως ανέφερε στην ΕΡΑ ο πρόεδρος ξενοδόχων Καβάλας Απόστολος Αθειανάς στην πλειονότητά τους οι επισκέπτες προήλθαν από το λεκανοπέδιο της Αττικής με οργανωμένα γκρουπ.


 *Κανένα θανατηφόρο τροχαίο δε σημειώθηκε στην περιοχή μας.


 Και τα μέτρα της Τροχαίας Ξάνθης έφεραν καλά αποτελέσματα.


Και η security του Καλογεράκη που είχε την ευθύνη της φύλαξης και ασφάλειας την ώρα της παρέλασης τα πήγε πολύ καλά.


 *Μπράβο και στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου Ξάνθης, που παρά την απεργία τους, αποφάσισαν τουλάχιστον να καθαρίσουν τους κεντρικούς δρόμους.


 *Πολύ καλή και φέτος η παρουσίαση του Μιχάλη Χατζηευφραιμίδη για το Κανάλι 6.


 *Το κρατικό κανάλι μετέδωσε την παρέλαση για 2 ώρες την Καθαρά Δευτέρα και για 45 λεπτά την Κυριακή.


 *Στην Ξάνθη βρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου καρναβαλικών πόλεων και εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτά που είδε στην Ξάνθη, κατά την κορύφωση των ΘΛΕ.


 *7 Μαρτίου 2003 μια ημερομηνία που έχει μείνει χαραγμένη στους ανθρώπους της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς την συγκεκριμένη ημερομηνία το ξενοδοχειακό συγκρότημα Le Chalet του αθλητικού κέντρου είχε τυλιχτεί στις φλόγες και είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά.


Μαζί είχαν καταστραφεί και τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ με ότι αυτό συνεπάγεται. 


Όλο το αρχείο καταστράφηκε με αποτέλεσμα οι προσπάθειες πολλών ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια να γίνουν στάχτες. 


7 Μαρτίου 2008 έχουν περάσει 5 ολόκληρα χρόνια από την καταστροφή και με τις μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων της Διοίκησης αλλά και των φίλων της ομάδας τα περισσότερα αρχεία έχουν βρεθεί. 


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ, Κος Νικόλαος Επιτρόπου, που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην Διοίκηση και έτυχε να είναι παρών στην πυρκαγιά σχολιάζει:


“Είναι ένα γεγονός που δεν θέλει να το θυμάται κανένας από την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το ξενοδοχείο χτίστηκε εκ νέου και λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Δεν θέλω να το θυμάμαι” 


  * Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Μεταθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, τοποθετήθηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 07-03-2008, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης ΜΗΤΣΕΛΟΣ Παναγιώτης, μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας. Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής γεννήθηκε το 1958 στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας και είναι έγγαμος με δυο τέκνα.


Υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες της Θράκης και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως αρμόδιος Τμηματάρχης, για θέματα Τάξης – Ασφάλειας και Τροχαίας.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button