Με Παπαδημητρίου και Ρίκκα στην Αθήνα

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση που αναβλήθηκε με την ΑΕΚ η οποία και είναι να διεξαχθεί σήμερα στις 16:30 στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

  Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση που αναβλήθηκε με την ΑΕΚ η οποία και είναι να διεξαχθεί σήμερα στις 16:30 στο γήπεδο του ΟΑΚΑ. 


Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του έχουν να πονοκεφαλιάζουν για την απουσία του Τόμας Ραντζίσκι που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει.


Πάντως στα θετικά είναι η επάνοδος του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου αλλά και του μέσου της ομάδας Αντώνη Ρίκκα.


Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές είχαν απουσιάσει από την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 1-2. 


Η τεχνική ηγεσία αμέσως μετά την λήξη της προπόνησης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές για το ματς του ΟΑΚΑ ανάμεσα τους και το νεαρό Αθανάσιο Ντίνα που κάνει το ντεμπούτο του στις αποστολές της επαγγελματικής ομάδας.


Ο Ντίνας έχει πάρει την φανέλα με το Νο 29. 


Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής:


Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Λαμπριάκος, Εσμεράντο, Ζουέλα, Γκρζέλακ, Φλίσκας, Λυμπερόπουλος, Γιουρασόφσκι, Κιντάνα, Κωστούλας, Πένκο, Τόμιτς, Τζιωρτζόπουλος, Διγκόζης, Βάλλας, Ντίνας, Ρίκκα, Αλβα και Ριζογιάννης. 


 


 


Η Νιούκαστλ “κοιτάζει” προς Ξάνθη 


 


Η πολύ καλή πορεία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις κυρίως των νεαρών ποδοσφαιριστών της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγγλικής Νιούκαστλ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, σκάουτερ των “ανθρακωρύχων” έχει βρεθεί τουλάχιστον τρεις φορές στην ακριτική πόλη, προκειμένου να παρακολουθήσει κατά πρώτο λόγο τον Αντώνη Ρίκκα και κατά δεύτερο τον Ζουέλα.


Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις στα επόμενα παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button