ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με τον Αρη άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά και οι σημαντικές φάσεις που δημιούργησε μπροστά από την εστία του Χαλκία δεν απέφεραν καρπούς με επακόλουθο να μην σημειωθεί κάποιο γκολ.

  Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με τον Αρη άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά και οι σημαντικές φάσεις που δημιούργησε μπροστά από την εστία του Χαλκία δεν απέφεραν καρπούς με επακόλουθο να μην σημειωθεί κάποιο γκολ. 


   Πλέον το αποτέλεσμα του αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης θα κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, αν και για την συγκεκριμένη συνάντηση απομένουν περίπου 20 μέρες και οι άνθρωποι της SKODA ΞΑΝΘΗ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένα αυτόν της Κυριακής απέναντι στον Πανιώνιο. 


   Έτσι στην μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο αποτελούταν από αυτούς που συμμετείχαν στο ματς με τον Αρη οι οποίοι προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και πραγματοποίησαν ασκήσεις αποθεραπείας. Το δεύτερο γκρουπ περιλάμβανε τους παίχτες που δεν συμμετείχαν ή αγωνίστηκαν ως αλλαγή και εξασκήθηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς. 


   Η λίστα των τραυματιών η οποία δυστυχώς για την τεχνική ηγεσία εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ολοένα και πιο πλούσια δεν υπάρχει κάποια θετική ή αρνητική εξέλιξη. Ο Τόμας Ραντζίσκι συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Γιάννης Παπαδημητρίου μαζί με τον Φρανσίσκο Ντελγκάδο συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ο Μάριους Μίτου που υπέστη θλάση πραγματοποιεί φυσικοθεραπείες όπως και ο Μάουρο Πόι. 


Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι. 


 


 


Το γκολ του Γκρζέλακ


το καλύτερο


  Ο ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ, Ραφάλ Γκρζέλακ πέτυχε το Best Goal της 22ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.


  Ο Πολωνός μέσος που ήρθε τον Ιανουάριο στην Ξάνθη στο 45ο λεπτό της συνάντησης ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με το τείχος της Λάρισας να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτόν και την εστία του Κηπουρού. 


  Μετά από καθυστέρηση 3 λεπτών ο Γκρζέλακ ανέλαβε την εκτέλεση και την έστειλε στο “παραθυράκι” ισοφαρίζοντας την συνάντηση λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του ενώ και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητου είχε καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 


  Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες αγωνιστικές, συγκεκριμένα την 18η, ο Σταύρος Λαμπριάκος είχε πάρει το βραβείο του Best Goal στην συνάντηση με την Βέροια με το εκπληκτικό ανάποδο σουτ.


 


 


Ανάμεικτα συναισθήματα για Κεχαγιά και Μπάγεβιτς


 


 


  Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν ο Νίκος Κεχαγιάς και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το ισόπαλο 0-0 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Άρη.



  Ο τεχνικός της Ξάνθης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αν και τόνισε πως θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, ενώ ο συνάδελφός του των “κιτρίνων” δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, αλλά έκρινε θετικό το αποτέλεσμα, τονίζοντας όμως πως δεν δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του. Αναλυτικά: 



Νίκος Κεχαγιάς:


   “Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή. Δημιουργήσαμε δυο-τρεις φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό για μας.


Δεν απειληθήκαμε ο Άρης γέμισε το κέντρο και εμείς τον εμποδίσαμε να βάλει κάποιο γκολ.


  Αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο, έχουμε και ένα δεύτερο.


  Πρέπει να ανασυνταχθούμε για τα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά.


 Έχουμε βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμμα.


 Δεν παρεκκλίνω της φιλοσοφίας μου”. 


 



Ντούσαν Μπάγεβιτς:


   “Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι.


  Είναι όλα ανοικτά στον επαναληπτικό.


  Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία (αναφορικά με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για μη αποβολή του Ίβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα)”. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button