Ειδήσεις

“Παιχνίδια” του Δήμου με τις δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο

Συνεχίζονται τα “παιχνίδια” του Δήμου Ξάνθης με τις υποχρεωτικές δημοσιεύσεις διαγωνισμών, διακηρυξεων, προμηθειων, ορισμων αντιδημαρχων κλπ. στις τοπικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση στο Ν. Ξάνθης δικαίωμα δημοσιευσεων φορεων του δημοσίου κλπ. έχουν και οι 6 καθημερινές εφημερίδες και η εβδομαδιαια.

Από την ημέρα ανάληψης της νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Ξάνθης, διαπιστώνουμε ότι δεν τηρείται ο σχετικός νόμος για τις δημοσιεύσεις στις εφημερίδες που εχουν τις προϋποθέσεις και είναι στην υπουργική απόφαση.
Τις τελευταίες ημέρες το τμημα προμηθειων έδωσε στη δημοσιοτητα 2 προκηρύξεις διαγωνισμων(ηλκετρολογικο υλικο, αδρανή υλικα), σε τρεις εφημερίδες η κάθε προκήρυξη (δύο εφημερίδες δημοσίευσαν και τις 2 προκηρύξεις), εκτός του “Μαχητή” και του “Αγώνα”.

Παρακολουθούμε τη σειρά των δημοσιευσεων και αν διαπιστώσουμε ότι και στη συνέχεια δεν τηρείται η ίση κατανομή, τέλος του χρόνου θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και οι υπεύθυνοι θα έχουν τις ανάλογες κυρώσεις που προβλέπονται.
Κ.Γ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button