ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Καυτά αναμένονται τα θέματα που θα φέρει στο Νομαρχιακό Συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα ο κ. Φώτης Καραλίδης.

  *Καυτά αναμένονται τα θέματα που θα φέρει στο Νομαρχιακό Συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα ο κ. Φώτης Καραλίδης.


 



  *Θετικά σχολιάστηκε η ερώτηση του Τσετίν Μάντατζη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τα συνεταιριστικά εργοστάσια.


Δυναμική μέχρι τώρα η παρουσία του Τσετίν στη Βουλή των Ελλήνων, με αρκετές ερωτήσεις για ζητήματα της περιοχής μας.


 



  *Δεκάδες καθημερινά επισκέπτονται τη σελίδα μας στο διαδίκτυο www.agonas.gr.


Και συγκινητικά τα eimail που δεχόμαστε από Θρακιώτες που ζουν και εργάζονται σε διαφορες περιοχές της Ευρώπης.


 



  *“Η ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΑΕ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της έναντι όσων επιχειρούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη” διαβάζουμε στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΑΝΑΛΙ 6 (Σελίδα 11)


 



   *Εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού Ξάνθης βρέθηκαν χθες στη γέφυρα του Νέστου και διέθεσαν στους απεργούς σακκούλες για τα απορρίμματα για να διατηρηθεί ο χώρος καθαρός.


Πολύ  καλή η κίνηση τους .


 



*Φανατικούς αναγνώστες έχει ο “ΑΓΩΝΑΣ”. Σας ευχαριστούμε…


 



*Πολύ πιθανό να επανεκδοθεί  το “ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ”, η παλιά εβδομαδιαία εφημερίδα, εκδότης της οποίας θα είναι γνωστό πρόσωπο των μέσων ενημέρωσης.


 



* H  Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας ενημερώνει ότι λόγω άρσης της κατάληψης της γέφυρας του ποταμού Νέστου και αποχώρησης των εργαζομένων των συνεταιριστικών εργοστασίων σχετικά με το μέλλον και τη βιωσιμότητα των εργοστασίων της Ξάνθης έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων η οποία  διενεργείται κανονικά. Επιπλέον μας γνωρίζει ότι καθ’ όλη την προαναφερόμενη διαδικασία, ήτοι της καταλήψεως της γέφυρας του ποταμού Νέστου και των ένεκα αυτής κυκλοφοριακών παρεμβάσεων και ρυθμίσεων από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης δε δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα.  


Σχετικά Άρθρα

Back to top button