ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε το απόγευμα του Σαββάτου η SKODA ΞΑΝΘΗ που επιβλήθηκε με 2-0 της Βέροιας για την 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.

   Ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε το απόγευμα του Σαββάτου η SKODA ΞΑΝΘΗ που επιβλήθηκε με 2-0 της Βέροιας για την 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.



   Το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά ευτύχησε να προηγηθεί με το καλημέρα και να θέσει τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη που τις δίνει το δικαίωμα να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. 


    Το 2-0 επί της Βέροιας ήταν το 4ο παιχνίδι της SKODA ΞΑΝΘΗ όπου δεν γνωρίζει την ήττα κάτι που έχει συμβάλει στο να βρεθεί στην 6η θέση. Να θυμίσουμε πως προηγήθηκαν τα παιχνίδια με Εργοτέλη, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. 


    Λίγο πριν την συμπλήρωση 180 δευτερολέπτων οι κερκίδες του SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA πήραν φωτιά.     Συγκεκριμένα ο Παντελής Ριζογιάννης με μακρινή μεταβίβαση βρήκε τον Τόμας Ραντζίσκι και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτταρίδη.


   Πάντως οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν να βρίσκονται μπροστά από την εστία της Βέροια.


Έτσι στο 29ο λεπτό οι κόποι επιβραβεύτηκαν όταν ο Καναδός επιθετικός με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Σταύρο Λαμπριάκο που με δύσκολο και περίτεχνο σουτ έστειλε την μπάλα για 2η φορά στα δίχτυα. 


   Το σκορ είχε δώσει την απαραίτητη ασφάλεια στους γηπεδούχους οι οποίοι κατέβασαν τους ρυθμούς τους δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην Βέροια να πάρει τον έλεγχο του κέντρου και να έχει περισσότερα λεπτά την μπάλα στα πόδια της.


    Το πολυπόθητο γκολ που περίμενε ο Γιάννης Ματζουράκης δεν ήρθε με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει με 2-0. 


    Οι συνθέσεις των ομάδων: 


SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Ρατζίνσκι, Ζουέλα, Κωστούλας, Ριζογιάννης, Διγκόζης, Τζιωρτζόπουλος, Ρίκκα, Κιντάνα (87′ Βάλλας), Γκζέλακ (58′ Αλβα), Λαμπριάκος (73′ Τόμιτς). 


 


Βέροια: Κοτταρίδης, Αλεξίου, Σαμαράς (46′ Μπαλάφας), Ντε Λάνγκε, Ζέεντορφ, Μπικόφσκι, Κόλτζος, Καμάλ, Ράνιτς (46′ Κριβοκάπιτς), Πετκάκης, Πιετραβάγιο (56′ Πάες). 



 


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΟΥΡΟ


 


  Οι φίλαθλοι της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν τον άτυχο της φετινής χρονιάς, Μάουρο Πόι.    Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αγαπήθηκε μπορεί να μην ήταν στην αναμέτρηση με την Βέροια αλλά οι εκδηλώσεις συμπαράστασης προς το μέρος του ήταν σαν να ήταν εκεί. 


  Μάλιστα λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από την Θύρα Β1 σηκώθηκε πανό γραμμένο στα Ισπανικά το οποίο και ανέφερε “Περαστικά Μάουρο και σύντομα κοντά μας”.


  Ο επιθετικός της SKODA ΞΑΝΘΗ αναμένεται να επιστρέψει στην Ξάνθη την Δευτέρα. 


 




ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ


 


   Ο Γιάννης Ματζουράκης και ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο έχουν γράψει την δικιά τους ξεχωριστή πορεία με την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο πρώτος έχει καθίσει για πολλά χρόνια στον πάγκο της Ξανθιώτικης ομάδας με συνολικά 161 ματς για το πρωτάθλημα και πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Έτσι ο κόσμος της Ξάνθης αλλά και η ίδια η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει για την μεγάλη προσφορά του. 


   Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης και συγκεκριμένα όταν ο Γιάννης Ματζουράκης βγήκε από τα αποδυτήρια οι φίλαθλοι που βρισκόταν στα επίσημα και στην κερκίδα των ΑΚΡΙΤΩΝ τον χειροκρότησαν για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει.


  Ο νυν προπονητής της Βέροιας με το χέρι στην καρδιά του τους ευχαρίστησε και τους ανταπέδωσε το χειροκρότημα. 


   Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο, Βεριντιάνο Μαρτσέλο, οι δικές του ενέργειες και γκολ είχαν εντυπωσιάσει τους Ξανθιώτες στις αρχές της δεκαετίας του 90 και οι περισσότεροι μπορεί να μην είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν αλλά ένα θρύλος ποτέ δεν σβήνει. Ο 42χρονος πλέον Βραζιλιάνος πήρε και αυτός το χειροκρότημα που δικαιούταν. 



 


Από Τετάρτη… Κυριακή


 


   Την αναβολή της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε η ΕΠΟ, μετά τον θάνατο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας Χριστόδουλου τα ξημερώματα της Δευτέρας.


  Αυτή μεταφέρεται για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ αρχικά για το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου είχε οριστεί η 20η αγωνιστική. 


   Το αναμορφωμένο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής έχει ως εξής: 


 


ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 


 


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 S/S 


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ 16:45 Alpha 


 


ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 


 


ΒΕΡΟΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ 15:00 


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:45 S/S 


ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 ΝΕΤ 


Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ο.Κ. 16:45 S/S 


Α.Ε.Κ. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 S/S


 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 19:00 ΝΕΤ  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button