ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Με τους δημοσιογράφους της Ξάνθης συναντήθηκε χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο της πόλης μας ο νέος γενικός γραμματέας της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Δημήτρης Σταμάτης. Μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγή απόψεων με συνοδεία ούζου και μεζέδων.

*Με τους δημοσιογράφους της Ξάνθης συναντήθηκε χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο της πόλης μας ο νέος γενικός γραμματέας της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Δημήτρης Σταμάτης.

 

Μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγή απόψεων με συνοδεία ούζου και μεζέδων.

 


 *Δεκάδες άτομα από Ελλάδα, χώρες της Ευρώπης και Αμερική επισκέπτονται καθημερινά την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο agonas.gr και ενημερώνονται για την τοπική επικαιρότητα.


 


 

*Κλειστά σήμερα τα νηπιαγωγεία της Ξάνθης, λόγω σεμιναρίου των νηπιαγωγών.

 


 *Την ευθύνη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα έχουν οι Μπεγλίτης Πάνος, Τσοχατζόπουλος Ακης, Θωμάς Φίλιππος, Αργυριάδης Αργύρης και Τρικούκης Μανώλης.


 

 

 

*Στο 10% κυμαίνεται περίπου η ανεργία στο Νομό της Ξάνθης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Ξάνθης κ. Σπύρο Παπαχρήστου.

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συνεταιριστικά εργοστάσια, το άνοιγμα των συνόρων, αλλά και η εισαγωγή προϊόντων εντείνουν την κατάσταση και επιφέρουν σοβαρότατο πλήγμα στο θέμα της απασχόλησης στο Νομό μας.

 


 

*Δύσκολους καιρούς διανύουν οι θεωρούμενοι “μικροί” τηλεοπτικοί σταθμοί, που εκπέμπουν σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

 

*Για την αντιμετώπιση της κρίσης επιβάλλονται ξεκαθάρισμα του θέματος των αδειών λειτουργίας, εξορθολογισμός του κόστους και προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις, καινοτόμες ιδέες, περισσότερη δουλειά και βέβαια πάνω απ’ όλα, ποιότητα και σοβαρότητα, επισήμαναν στη “Μακεδονία” οι άνθρωποι που εργάζονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς της βόρειας Ελλάδας.

 


 

*Σε συνέχεια του από 09.01.2008 δελτίου τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης με το οποίο αναφερόταν η σύλληψη ενός 44χρονου πολίτη Σουηδίας για διακίνηση δεκατριών αλλοδαπών λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων,  αυτός καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 14 ετών και ενός μήνα με εκτίσιμη ποινή δέκα έτη και χρηματική ποινή 75000 ευρώ.

 


 

*Σε συνέχεια του από 10.01.2008 δελτίου τύπου της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης με το οποίο αναφερόταν η σύλληψη 31χρονου ατόμου για απρόκλητη εξύβριση – απειλή και απείθεια, πράξεις τελεσθείσες στο γήπεδο των  Πηγαδίων Ξάνθη κατά την διάρκεια του α’ ημιχρόνου της ποδοσφαιρικής συνάντησης Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη και Π. Α. Ε. ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος, αυτός οδηγήθηκε στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών εκτίσεως 15 μηνών χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα για παραβίαση σχετικής νομοθεσίας αθλητισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button