ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ

 

ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

 

Την 11.01.2008 και ώρα 21.45′ στην περιοχή Βανιάνου Ξάνθης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 44χρονος κάτοικος Παγουριών Ξάνθης καθώς ως οδηγός οχήματος εξετράπη της οδού και προσέκρουσε σε κινητά κιγκλιδώματα τελώντας υπό την επήρεια μέθης. Σε σωματική έρευνα σε ανωτέρω οδηγό βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 1,0 γραμμαρίου.

 

Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

 


 

 ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΓΝΙΑ

 

Την 11.01.2008 και ώρα 19.30′ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 39χρονος κάτοικος Ξάνθης καθώς ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος “ΚΑΦΕ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ”, ιδιοκτησίας 49χρονου είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι σε κεντρικό server και στην οθόνη των οποίων εμφανιζόταν το τυχερό παίγνιο “ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ” σχηματίζοντας οριζόντιες, διαγώνιες και κάθετες τρίλιζες και μονάδες πονταρίσματος. Ιδιοκτήτης απουσίαζε την ώρα του ελέγχου και αναζητείται.

 

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω μηχανήματα – ηλεκτρονικοί υπολογιστές ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

 


 

 ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ

 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

 

Την 12.01.2008 και ώρα 12.00′ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 30χρονος κάτοικος Ξάνθης καθώς σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν :

 

* Μία (01) μεταλλική συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 27,4 γραμμάρια

 

* Ένα (01) βαζάκι περιέχον κάνναβη βάρους 0,9 γραμμάρια

 

 * Δύο (02) χάρτινες συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη βάρους 0,6 και 0,4 γραμμαρίων.

 

* Δώδεκα (12) χάπια XANAX τα οποία κατείχε άνευ ιατρικής συνταγής.

 

 Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα σε εξοχική κατοικία ανωτέρω δράστη ανευρέθη και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίων.

 

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

 


 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ

 

ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

Την 12.01.2008 και ώρα 03.15′ στο 2ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης ένας 32χρονος κάτοικος Ξάνθης καθώς ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος “Κέντρο διασκέδασης” λειτουργούσε αυτό, στερούμενος αδείας λειτουργίας του από την αρμόδια αρχή.

 

Ο ανωτέρω με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

 

Σε συνέχεια του από 09.01.2008 δελτίου τύπου της Δνσεως μας με το οποίο αναφερόταν η σύλληψη ενός 44χρονου πολίτη Σουηδίας για διακίνηση δεκατριών (13) αλλοδαπών λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων, σας ενημερώνουμε ότι αυτός καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 14 ετών και ενός μήνα με εκτίσιμη ποινή δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή 75000 ευρώ.

 

 Σε συνέχεια του από 10.01.2008 δελτίου τύπου της Δνσεως μας με το οποίο αναφερόταν η σύλληψη 31χρονου ατόμου για απρόκλητη εξύβριση – απειλή και απείθεια, πράξεις τελεσθείσες στο γήπεδο των  Πηγαδίων Ξάνθη κατά την διάρκεια του α’ ημιχρόνου της ποδοσφαιρικής συνάντησης Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη και Π. Α. Ε. ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος, σας ενημερώνουμε ότι αυτός οδηγήθηκε στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών εκτίσεως 15 μηνών χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα για παραβίαση σχετικής νομοθεσίας αθλητισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button