Δίκαιη νίκη και πρόκριση στους “8”

Δίκαια πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος πήρε η SKODA ΞΑΝΘΗ που απέκλεισε το βράδυ της Τετάρτης την ΑΕΚ με 2-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Τόμας Ραντζίσκι λίγο μετά την συμπλήρωση 1 ώρας αγώνα και ο Σταύρος Λαμπριάκος που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 87ο λεπτό κλείνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι .

    Δίκαια πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος πήρε η SKODA ΞΑΝΘΗ που απέκλεισε το βράδυ της Τετάρτης την ΑΕΚ με 2-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Τόμας Ραντζίσκι λίγο μετά την συμπλήρωση 1 ώρας αγώνα και ο Σταύρος Λαμπριάκος που  έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 87ο λεπτό κλείνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι . 


    Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος καθώς καμιά ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της αλλά και να απειλήσει τους τερματοφύλακες με αποτέλεσμα να μην ανοίξει το σκορ και η αγωνία να κυριαρχεί στις τάξεις των φιλάθλων που παραβρέθηκαν στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA και δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα.  


     Ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα και ευτύχησε να πανηγυρίσει πρώτος το γκολ. Συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό ο Κιντάνα έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά, ο Πόι έκανε το σουτ ο Μορέτο απέκρουσε και ο Τόμας Ραντζίσκι με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 9ο τέρμα του Καναδού το οποίου το όνομα ακουγόταν από τις κερκίδες. 


    Το 2-0 ήρθε λίγο πριν την λήξη του αγώνα όταν ο Ραντζίσκι πήρε την μπάλα από το κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Μορέτο, ο Σταύρος Λαμπριάκος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0 σφραγίζοντας έτσι την πρόκριση.


    Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας βρέθηκαν στο 7ο ουρανό και  τραγουδούσαν υπέρ της ομάδας τους.


    Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Πολατιάν βρήκε νικήτρια την SKODA ΞΑΝΘΗ με 2-0.


    Οι συνθέσεις των ομάδων 


SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Τζιωρτζιόπουλος, Ζουέλα, Κωστούλας, Ραντζίνσκι (88′ Αλβα), Ρίκκα (81′ Φλίσκας), Κιντάνα (74′ Βάλλας), Διγκόζης, Πόι, Λαμπριάκος  


ΑΕΚ: Μορέτο, Ράμος, Μπούρμπος, Αλβες, Δέλλας (81′ Κονέ), Τόζερ, Καφές, Ζούλιο Σέζαρ (68′ Μαντούκα), Μανού (68′ Χετεμάι), Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.


 


 


   Kερδίσαμε σε ψυχολογία


 


  Eίναι ο άνθρωπος των δύσκολων αποστολών. O Tόμας Pατζίνσκι επιβεβαίωσε τον τίτλο του δεινού σκόρερ, καθώς έβαλε το πρώτο γκολ, προκάλεσε το δεύτερο και “έκλεψε” τη δεύτερη ευκαιρία του αντιπάλου. O Kαναδός φορ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του:


  “Hταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που το θέλαμε για πολλούς λόγους.


  Δεν είναι μόνο η πρόκριση, γιατί από τέτοια παιχνίδια κερδίζεις πολύ σε θέμα ψυχολογίας” ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει: “Δεν κάνω κάτι το ξεχωριστό. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα και να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου.


  Σιγά σιγά, και κυρίως με την αλλαγή ψυχολογίας, θα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και αυτό να μετουσιωθεί σε αποτελέσματα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button