ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή στην αναμέτρηση του Αρη με την SKODA ΞΑΝΘΗ που βρήκε νικητή την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 διαδοχικές ήττες. Αντίθετα το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά μετά από τους 4 πόντους που συγκέντρωσε απέναντι σε Παναθηναικό και ΟΦΗ γνώρισε την ήττα και πλέον η αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς στα Πηγάδια παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

    Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή στην αναμέτρηση του Αρη με την SKODA ΞΑΝΘΗ που βρήκε νικητή την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 διαδοχικές ήττες. Αντίθετα το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά μετά από τους 4 πόντους που συγκέντρωσε απέναντι σε Παναθηναικό και ΟΦΗ γνώρισε την ήττα και πλέον η αναμέτρηση  απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς στα Πηγάδια παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. 


     Ο Νίκος Κεχαγιάς παρέταξε την ίδια 11αδα που παρέταξε και στον αγώνα με τον ΟΦΗ με τον Παντελή Ριζογιάννη να ξεκινάει στην δεξιά πλευρά της άμυνα και τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην αριστερή.


Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αρη ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί μπροστά από την εστία του Γκσπούρνιγκ.


    Στο 2ο λεπτό ένα καλό σουτ του Κόκε έξω από την περιοχή έδιωξε ο πορτιέρο της SKODA ΞΑΝΘΗ.


Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Σταύρος Λαμπριάκος στο 29ο λεπτό έπαισε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 


      Ουσιαστικά η φάση που έκρινε την συνάντηση δημιουργήθηκε στο 64ο λεπτό ότανσε κόρνερ που εκτέλεσε ο Αουρέλιο, ο Ρίκκα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ζουέλα στην προσπάθειά του να διώξει έδωσε ύψος στην μπάλα ο Γκσπουρνινγκ απέκρουσε ασταθώς και έτσι ήρθε ο Νάτσο Γκαρσία σε άδεια εστία με κεφαλιά να κάνει το 1-0. 


      Μετά το 1-0 οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ πίεσαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν το 2-0 με τον Φελίπε που μπήκε ως αλλαγή να περνάει και τον Γκσπούρνουνγκ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. 


      Αρης: Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (93’ Κυριάκος), Χαβίτο (60’ Σανσόν), Ίβιτς, Κόκε (88’ Πρίττας) 


     SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Διγκόζης, Κιντάνα (67’ Αλβα), Πόϊ, Λαμπριάκος, Ριζογιάννης, Ρίκκα (81’ Τόμιτς), Ρατζίνσκι, Κωστούλας, Ζουέλα


 


 “Εχω τρία ερωτηματικά”


 


    Σε τρεις φάσεις στάθηκε ο Νίκος Κεχαγιάς, καταλογίζοντας ισάριθμα λάθη στον Γερμανάκο, καθώς εξέφρασε αντίθετη άποψη απ όσα υπέδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης.


      Ο τεχνικός της Ξάνθης τόνισε:


    “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης είναι πλασματικό, γιατί είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο τέρμα πριν σκοράρει ο Αρης.


    Εχω τρία ερωτηματικά.


   Το πρώτο αφορά την περίπτωση του γκολ του Αρη, που ακυρώθηκε. Νομίζω πως ήταν κανονικό.


Το δεύτερο είναι το γκολ που μέτρησε για τον Αρη, που θεωρώ πως είναι επιθετικό φάουλ και ένα τρίτο είναι η φάση με τον Πόι, στην οποία νομίζω πως έγινε πέναλτι. Ολες τις φάσεις θέλω να τις δω για να μπορώ να έχω αποκρυσταλλωμένη άποψη, αλλά αυτό είδα από τη θέση που ήμουν. Δεν ξέρω αν οι διαιτητές είναι καλοί ή κακοί. Αυτό που πιστεύω είναι πως οι διαιτητές προσπαθούν για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες του αντεπεξήλθαν τέλεια στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως θα πάμε στη συνέχεια καλύτερα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button