“Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και τα Ψευτοπαλίκαρα ….”.

1. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ στις 27.11.2007 και ώρα 11.30 κατέθεσε στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ότι φίλαθλοι παρακολουθώντας τον αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ και ευρισκόμενοι στην θύρα Β1, έβριζαν “ασύστολα” με ακατονόμαστες φράσεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ.

 1. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ στις 27.11.2007 και ώρα 11.30 κατέθεσε στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ότι φίλαθλοι παρακολουθώντας τον αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ και ευρισκόμενοι στην θύρα Β1, έβριζαν “ασύστολα” με ακατονόμαστες φράσεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ. 


 Τέτοια φαινόμενα που οδηγούν στη βία είναι ΞΕΝΑ όχι στην συντριπτική πλειοψηφία, αλλά στο σύνολο των φιλάθλων της πόλης μας, οι οποίοι επί τέσσερα συναπτά έτη βραβεύονται για την συμπεριφορά τους από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. 


 


 Αυτοί οι λίγοι, αυτά τα λίγα “Αρχιπαλίκαρα” που δεν είναι φίλοι της SKODA ΞΑΝΘΗ, και ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΝ , θα γίνει κάθε προσπάθεια με τη συνδρομή της Αστυνομίας, να βρεθούν.


Ετσι, θα έχουμε την ευκαιρία, στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε απέναντί μας “ΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ”, ώστε να ξέρουμε τουλάχιστον ποιοι βρίζουν τους ποδοσφαιριστές και προετοιμάζουν πεδίο βίας και όχι να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. 


 “Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και τα Ψευτοπαλίκαρα σαν αυτούς”. 


 


 ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. 


 


 2. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. έλυσε την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Garcia.


 


 


 


 


“Σιώπησε”


η διαδικτυακή κοινότητα “Xanthifans.gr


 


 


Τις τελευταίες ώρες η οικογένεια της Διαδικτυακής μας Κοινότητας,  www.xanthifans.gr, δέχεται αναίτια και άνανδρη επίθεση, με αφορμή τα  ατυχή γεγονότα που ακολούθησαν της αναμέτρησης της αγαπημένης μας  ομάδας με την ομάδα του Ηρακλή (25/11).


Εκπρόσωποι των αθλητικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας βάλλουν κατά των μελών της  Διαδικτυακής μας Κοινότητας, εκστομίζοντας ανυπόστατες κατηγορίες σε  βάρος μας.


Το xanthifans.gr θεωρεί αδικαιολόγητη μία τέτοια επίθεση, η  οποία μάλιστα εκτοξεύεται από θέση ισχύος και εκ του ασφαλούς.


 Έχοντας πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας αυτών των στιγμών για το  μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας, η Συντακτική Ομάδα της Διαδικτυακής  μας Κοινότητας αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή παύση της λειτουργίας  του Δημόσιου Χώρου Συζητήσεων (Forum), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις  άνανδρες επιθέσεις που δέχεται.


Θεωρούμε πως τέτοιες στιγμές, η σιωπή  μιας Διαδικτυακής Κοινότητας προκαλεί τον πιο εκκωφαντικό θόρυβο στα  αυτιά εκείνων που επιμένουν να εθελοτυφλούν, παραγκωνίζοντας το  σημαντικό έργο του xanthifans.gr και γενικότερα του φίλαθλου κόσμου  της Ξάνθης.  


Ζητάμε ειλικρινή συγγνώμη από όλα τα μέλη και τους φίλους της  Διαδικτυακής μας Κοινότητας.


Σε μία εποχή που η ελευθερία του λόγου  και του τύπου αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου,  ορισμένοι επιμένουν να κυνηγούν δαίμονες και μάγισσες.


Το xanthifans.gr δεν πρόκειται να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα κανενός. 


 


 Με τιμή, www.xanthifans.gr


mail: info@xanthifans.gr 


 


ΔΗΛΩΣΗ


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 


 


“Μετά το 0-3, και το Επόμενο 10-0, και το Μεθεπόμενο 0-9 Προπονητής της SΚΟDA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ.


Η SKODA ΞΑΝΘΗ θα υλοποιεί άμεσα κάθε του πρόταση με οποιοδήποτε κόστος “. 


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button