ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Συνάντηση για την τελική παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Έργου: “Πράσινα Μονοπάτια του Πίριν, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης” θα πραγματοποιηθεί σήμερα ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα του επιμελητηρίου Ξάνθης. Το πρόγραμμα της συνάντησης έχει ως ακολούθως:

*Συνάντηση για την τελική παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Έργου: “Πράσινα Μονοπάτια του Πίριν, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης” θα πραγματοποιηθεί σήμερα  ώρα 11:00 πμ  στην  αίθουσα του επιμελητηρίου Ξάνθης. Το πρόγραμμα της συνάντησης έχει ως ακολούθως:


11:00   Σύντομη παρουσίαση του Έργου PHARE: (τίτλος, διάρκεια, στόχος, φορείς υλοποίησης)  Χαιρετισμοί    


 11:30  παρουσίαση των δράσεων και των προϊόντων (βιβλία, κάρτες, αφίσες, φυλλάδια) του Έργου


            Εντυπώσεις/ εμπειρίες συμμετεχόντων σε δράσεις του έργου, αντιπροσωπευτικών εκπροσώπων διαφόρων τομέων:          


Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Άλλων Τουριστικών Επιχειρήσεων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ΜΜΕ


12:30   Διανομή των έντυπων υλικών και  μπουφές


 ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ  ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 


“Μετά το 0-3, και το Επόμενο 10-0, και το Μεθεπόμενο 0-9 Προπονητής της SΚΟDA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ.


Η SKODA ΞΑΝΘΗ θα υλοποιεί άμεσα κάθε του πρόταση με οποιοδήποτε κόστος “. 


 *Στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε τριπλή επέμβαση μεταμόσχευσης κερατοειδούς, αφαίρεσης του καταρρακτικού φακού και ένθεσης ενδοφακού σε ασθενή με αμφοτερόπλευρο έγκαυμα κερατοειδούς και διάτρηση.


Η τριπλή αυτή επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Καθηγητή Οφθαλμολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Βασίλειο Κοζομπόλη και η μετεγχειρητική πορεία του ασθενούς εξελίσσεται ομαλά.fΥποκύπτοντας στον “εκβιασμό” της τουρκικής κυβέρνησης, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αποδέχθηκε να δώσει “πράσινο φως” στην επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Α. Μπαμπατζάν στη Θράκη, που τέθηκε ως όρος για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού στην Αθήνα η οποία είχε αναβληθεί τρεις φορές. 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Α. Μπαμπατζάν στις 5 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα πραγματοποιήσει “επίσημη” επίσκεψη.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος υπουργός θα συναντηθεί με τη λεγόμενη “Συμβουλευτική Επιτροπή” στο κτίριο του προξενείου, όπου θα δεχθεί και άλλους παράγοντες της μειονότητας, θα περιοδεύσει στην παλιά πόλη της Κομοτηνής, θα συναντηθεί με τον ψευδομουφτή και θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του το τουρκικό προξενείο. 


 * Σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, καταδικάστηκαν από το τριμελές πλημμελειοδικείο Ροδόπης ο καθένας από τους δύο μουσουλμάνους κατηγορούμενους που εντοπίστηκαν, χάρις στην άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας Κομοτηνής να διακινούν πλαστό χαρτονόμισμα 100 ευρώ. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button