ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ ΞΑΝΘΗΣ

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και εδέησε να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Ξάνθης. Η μελέτη ήταν έτοιμη εδώ και πολύ καιρό, και οι πιστώσεις εξασφαλισμένες που ανέρχονται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και εδέησε να ξεκινήσουν  οι εργασίες επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Ξάνθης. Η μελέτη ήταν έτοιμη εδώ και πολύ καιρό, και οι πιστώσεις εξασφαλισμένες που ανέρχονται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ.


 


Τα όποια προβλήματα υπήρξαν επιτέλους υπερκεράστηκαν και οι εργασίες ανέγερσης των νέων χώρων ξεκίνησαν στον υφιστάμενο αύλιο χώρο του υποκαταστήματος.


 


Αν και ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιούνταν ως πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των εργαζομένων στις υπηρεσίες του ΙΚΑ Ξάνθης, αναγκαστικά δόθηκε για την ανέγερση των νέων κτισμάτων, καθώς αποτέλεσε τη μόνη άμεσα εφικτή λύση. Πάντως πέρα από τον εκσυγχρονισμό της κτιριακής υποδομής του Υποκαταστήματος της Ξάνθης , η κεντρική διοίκηση του ΙΚΑ θα πρέπει να κοιτάξει να εκσυγχρονίσει με νέο ιατρικό εξοπλισμό και ιατρικά μηχανήματα και τις υγειονομικές υπηρεσίες.


 


Πηγαίνεις στο γιατρό του ΙΚΑ και στη συνέχεια κλείνεις και ραντεβού στο ιδιωτικό του ιατρείο για να σε εξετάσει καλύτερα, γιατί εκεί διαθέτει καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό.


 


ΔΓ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button