Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Για την αποκατάσταση των οποιονδήποτε παρεξηγήσεων και εσφαλμένων εντυπώσεων η ΠΑΕ Πανθρακικός σας γνωρίζει τα πιο κάτω:

Για την αποκατάσταση των οποιονδήποτε παρεξηγήσεων και εσφαλμένων εντυπώσεων η ΠΑΕ Πανθρακικός σας γνωρίζει τα πιο κάτω: * Το λεωφορείο που μετέφερε φιλάθλους-οπαδούς της ΑΕΚ από την Κομοτηνή στην Ξάνθη (για τον αγώνα Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ) ανήκει σε ιδιώτη επαγγελματία οδηγό, ο οποίος και με δική του πρωτοβουλία και έξοδα χάραξε στο όχημα του το λογότυπο του “Πανθρακικού”. Αυτό βέβαια το λεωφορείο έχει μισθώσει η ΠΑΕ Πανθρακικός για να μεταφέρει τους παίκτες της ομάδας στις προπονήσεις και την ομάδα Νέων στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης. Ουδεμία άλλη σχέση υπάρχει και φυσικά δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Πανθρακικός για τις κινήσεις του εν λόγω επαγγελματία οδηγού. Από την στιγμή όμως που προέκυψε το θέμα του ζητήθηκε να αφαιρέσει από το όχημα του το λογότυπο της ομάδας.


 * Όσον αφορά την γειτονική ομάδα της Skoda Ξάνθη, μια επαρχιακή ομάδα που έχουμε σαν πρότυπο σε όλους τους τομείς, μια ομάδα που διαφημίζει το ποδόσφαιρο της Θράκης μας σε όλη την Ελλάδα, αν είναι δυνατόν σαν επίσημη διοίκηση να προβαίνουμε σε τέτοιες προκλητικές και κατακριταίες κινήσεις.


* Εν έτει 2007 και με το ελληνικό ποδόσφαιρο να πλήττεται ενίοτε από συμπεριφορές που απάδουν της αναβάθμισης του ποδοσφαίρου, η ΠΑΕ Πανθρακικός έχει επιλέξει να λειτουργεί υποδειγματικά σε όλους τους τομείς και εννοείται ΚΑΙ σε αυτόν που σχετίζεται με τη φιλοξενία των αντιπάλων ομάδων. 


 * Επειδή μάλιστα και ο τόπος μας φημίζεται για το πνεύμα φιλοξενίας των ανθρώπων του, και ο Πανθρακικός αποτελεί εκ των εκπροσώπων του τόπου μας, η Διοίκηση της ομάδας, θεωρεί την άψογη υποδοχή, εξυπηρέτηση και φιλοξενία των εκπροσώπων των αντιπάλων ομάδων, καθήκον και υποχρέωσή της. 


* Άλλωστε, δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός, ότι και οι παίκτες, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι του Πανθρακικού, κάθε δεύτερη Κυριακή, είναι επίσης φιλοξενούμενοι και αξιώνουν ορθώς τις πρέπουσες συνθήκες φιλοξενίας. 


 * Η ΠΑΕ Πανθρακικός, στοχεύει όχι μόνο στην εδραίωση της ομάδας στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, αλλά και στη συμβολή για την προαγωγή του ποδοσφαίρου. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα της ομάδας, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων, συνιστούν βασικές προϋποθέσεις για την καταξίωση στο χώρο του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου.


 * Επιθυμούμε τέλος να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την συμπαράσταση στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Λυπούμαστε που τον απογοητεύσαμε όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δίνουμε την υπόσχεση παίκτες, προπονητές και διοίκηση ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.


Από το γραφείο Τύπου 


της ΠΑΕ Πανθρακικός

Σχετικά Άρθρα

Back to top button