Ο Σγουρίδης στο Πεκίνο

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης, αναχώρησε χθες για το Πεκίνο όπου ως μέλος της διακομματικής αντιπροσωπείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Έτους της Ελλάδος στην Κίνα λόγω Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Παναγιώτης Σγουρίδης, αναχώρησε χθες για το Πεκίνο όπου ως μέλος της διακομματικής αντιπροσωπείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Έτους της Ελλάδος στην Κίνα λόγω Ολυμπιακών Αγώνων. 


Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο βουλευτής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης θα παραστεί στα εγκαίνια  έκθεσης της Εθνικής Πινακοθήκης με θέμα “Κλασσικές μνήμες στη Σύγχρονη Ελληνική Τέχνη” , στα εγκαίνια του “Hellenic Cultural Centre” , στην τελετή έναρξης του Πολιτιστικού Έτους της Ελλάδος στην Κίνα και σε άλλες επίσημες εκδηλώσεις.


Επίσης ως μέλος της αντιπροσωπείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα παραστεί στις εργασίες του συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.


Τέλος θα έχει συνάντηση με τους υπευθύνους BOCOG για την λαμπαδηδρομία και θα ξεναγηθεί μαζί με την υπόλοιπη αντιπροσωπεία στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Πεκίνου. 



Πυρκαγιά σε εκκοκκιστήριο της ΕΑΣ


Την Παρασκευή και περί ώρα 09.50 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εκκοκκιστήριο βάμβακος της ΕΑΣ Ξάνθης, στην περιοχή του Δ.Δ. Γενισέας του Δ. Αβδήρων.


Επί τόπου έφθασε δύναμη αποτελούμενη από 5 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άνδρες καθώς και ένα υδροφόρο του Δ. Τοπείρου. Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 150 τόνοι βαμβακιού ενώ κατάφεραν να διασωθούν περίπου 450 τόνοι.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button