Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – ΑΠΟΞ 2-0

Νίκη του ΑΟΞ με 2-0 απέναντι στον ΑΠΟΞ στο τελευταίο φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καλές συνθήκες και αρκετό κόσμο που ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία ευχόμαστε στην ιστορική ομάδα του ΑΠΟΞ ενόψει των επισήμων υποχρεώσεων της.

Ο ΑΟΞ παρατάχθηκε με σχήμα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Αραμπατζή, δεξί μπακ τον Ανηπαρόπουλο , αριστερά τον Κιαχίδη , στόπερ οι Μοσχίδης και Καρακάσης Βαγγέλης. Στα χαφ ο υπό δοκιμή παίκτης, Βαγγέλης Μαλαδένης και Φλώρος, εξτρέμ οι Λαζαρίδης και Αποστολίδης με σέντερ-φορ τον Μιχάλη Μαλαδένη.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 8′ εξαιρετική πάσα του Βαγγέλη Μαλαδένη στην “πλάτη” της άμυνας του ΑΟΞ, δεν προλαβαίνει ο Λαζαρίδης να τελειώσει .

Στο 11′ ωραία σέντρα Κιαχίδη και κεφαλιά “καρφωτή” εξ’επαφής του Λαζαρίδη, 1-0 ο ΑΟΞ, όμορφη ενέργεια που ολοκληρώθηκε άψογα από τους Κιαχίδη-Λαζαρίδη.

Στο 13′ φάουλ του Κιαχίδη, ολιγωρία των αμυντικών του ΑΠΟΞ, λίγο άουτ η μπάλα, δεν παρενέβη κάποιος από τους επιτιθέμενους του ΑΟΞ.

Στο 15′ κάθετη του Βαγγέλη Μαλαδένη στον Αποστολίδη, “χορεύει” αυτός τους αμυντικούς του ΑΠΟΞ και σουτάρει, κόντραραν οι αμυντικοί και κόρνερ.

Κόρνερ του Κιαχίδη “καρμπόν” με την φάση του 13′ , δεν μπήκε κανείς από τους επιτιθέμενους να τελειώσει την φάση.

Στο 25′ επιθετικός του ΑΠΟΞ πέρασε όμορφα στην άμυνα του ΑΟΞ, σούταρε , με κόντρα η μπάλα λίγο άουτ…κόρνερ. Ήταν η πρώτη σοβαρή επίσκεψη του ΑΠΟΞ.

Ολιγωρία των αμυντικών του ΑΟΞ στο 32′ από πλάγιο άουτ, μπήκε στην περιοχή ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΞ , μπλόκαρε ο Αραμπατζής την παράλληλη πάσα.

Στο 35′ ο Βαγγέλης Μαλαδένης με προβολή έκανε το 2-0 για τον ΑΟΞ.

Στο 45′ ο υπό δοκιμή κάθετη, Αποστολίδης μπαίνει περιοχή, παράλληλη στον Λαζαρίδη, σέντρα αυτός , απομακρύνουν οι αμυντικοί , σουτ ο Αποστολίδης στην επαναφορά εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα.

Σουτ του υπό δοκιμή παίκτη , μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος ο Κιούρτ στην θέση του Βαγγέλη Καρακάση στα στόπερ, στα χαφ πέρασαν οι Σπυριδωνίδης και Τάσος Καρακάσης αντί των υπο δοκιμή ποδοσφαιριστή και Μιχάλη Μαλαδένη, φορ πέρασε ο Βαγγέλης Μαλαδένης.

Στο 55′ σέντρα του Λαζαρίδη και κεφαλιά του Σπυριδωνίδη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Μέχρι το 90ο λεπτό δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, όταν στο 91ο λεπτό ο Μιχάλης Μαλαδένης με εκτέλεση φάουλ βρήκε το δοκάρι. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ουζουνίδης με επόπτες τους Δρεμσίζη και Ξυδιά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button