ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥ

Φίλες και φίλοι, Η νέα κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής έλαβαν μια δυνατή και καθαρή εντολή να συνεχίσουν το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών. Ελαβαν ένα σαφές μήνυμα από την κοινωνία για ένα νέο και πιο δυναμικό ξεκίνημα και αυτό θα πράξουν.

Φίλες και φίλοι,


Η νέα κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής έλαβαν μια δυνατή και καθαρή εντολή να συνεχίσουν το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών.


Ελαβαν ένα σαφές μήνυμα από την κοινωνία για ένα νέο και πιο δυναμικό ξεκίνημα και αυτό θα πράξουν.


Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής μου εμπιστεύθηκε την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο Πρωθυπουργός. Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον στόχο της ανάπτυξης και της ευημερίας της ελληνικής περιφέρειας.


Προσωπικά, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς, τους πολίτες του Νομού Ξάνθης, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας, για τον αγώνα που κάνατε μαζί μου για να συνεχίσει η χώρα και ο Νομός Ξάνθης το δρόμο της προόδου.


Η εμπιστοσύνη σας αυτή στο πρόσωπό μου και η καθαρή εντολή που μου δώσατε αποτελεί για εμένα μεγάλη ευθύνη. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του Νομού μας και των συμπολιτών μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.


Σας διαβεβαιώνω πως θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να τιμήσω τη στήριξή σας. Θα συνεχίσω να δουλεύω με όραμα για μια ακόμα πιο ισχυρή Ξάνθη.


Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.


Αλέξανδρος Κοντός


Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης


& Τροφίμων 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button