Διπλασίασε τις δυνάμεις του ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό

Την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 16 Σεπτεμβρίου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά, αλλά και τοπικά εξέφρασε ο Γραμματέας της Ν.Ε ΣΥΝ Ξάνθης, κ. Δημήτρης Σελβιέρογλου, επισημαίνοντας παράλληλα πως η τοπική κοινωνία αναγνώρισε τον παρεμβατικό τους ρόλο σε μια σειρά από ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 16 Σεπτεμβρίου  που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά, αλλά και τοπικά εξέφρασε ο Γραμματέας της Ν.Ε ΣΥΝ Ξάνθης, κ. Δημήτρης Σελβιέρογλου, επισημαίνοντας παράλληλα πως η τοπική κοινωνία αναγνώρισε τον παρεμβατικό τους ρόλο σε μια σειρά από ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.


Όσο για τα αυξημένα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ  κατά πολλούς οφείλονται στους νέους σε ηλικία ψηφοφόρους, αλλά και σε ψηφοφόρους από τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας.


Μάλιστα χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση που έκανε ο κ. Σελβιέρογλου,


“πήγαμε πάρα πολύ καλά. Μας εμπιστεύτηκαν και πολύ νέοι ψηφοφόροι  18-24 ετών, η γενιά των ταραξιών, όπως τους απεκάλεσε ο πρωθυπουργός.


Μας εμπιστεύτηκαν και νέα στρώματα της κοινωνίας, κυρίως εργαζόμενοι και αγρότες.


Από παντού ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως πήρε ψήφους.


Άλλωστε οι ψηφοφόροι δεν είναι μια μόνιμη ιδιοκτησία.


 Έχει ανεβάσει αισθητά το ποσοστό του. Είναι μια ενωτική δύναμη στο χώρο της Αριστεράς και θα εργαστεί για τους εργαζόμενους, για τα Κινήματα και για τη νεολαία, ώστε να μην περάσουν οι μεταρρυθμίσεις που σκοπεύει να περάσει η κυβέρνηση, όπως το άρθρο 16″.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button