Το τρίτο μάτι

Γενική Συνέλευση των Δασκάλων σήμερα

Γενική Συνέλευση


των Δασκάλων σήμερα


Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα δημοτικά σχολεία του νομού καθώς ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης θα πραγματοποιήσει τη Γενική του Συνέλευση με εκλγοαπολογιστικό  χαρακτήρα.


ΔΓ


 



Καλό χειμώνα με την πρώτη του πετρελαίου θέρμανσης


Ξεκινά από σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης. Οι καταναλωτές καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι τους στην τσέπη για να ζεσταθούν, καθώς θα πληρώσουν κατά 10% πάνω εν συγκρίσει με πέρσι, ενώ από την νέα χρονιά αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.


Σήμερα πάντως η τιμή που θα συναντήσουν θα κυμαίνεται περίπου στα 71-74 λεπτά το λίτρο.


Πάντως τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων της Ξάνθης έχουν εφοδιαστεί με το μαύρο χρυσό που θα ζεστάνει τα σπίτια των καταναλωτών και είναι έτοιμα να δεχτούν τις πρώτες παραγγελίες.


Ευχή να φροντίσουν να διαθέτουν και την καλύτερη τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης σε σύγκριση με τους συναδέλφους τους των υπολοίπων περιοχών της χώρας.


Όσο για το επίδομα θέρμανσης, αυτό παραμένει ακόμη σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς ουδείς γνωρίζει κάτι το νεότερο, για το πώς, πότε και σε ποιους τελικά  θα χορηγηθεί.


ΔΓ



Ουδέν νεότερο


από το μέτωπο…. 


Αλήθεια τι γίνεται με τους μνηστήρες και τις απευθείας διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση του στρατηγικού επενδυτή για τα Ζαχαρουργία της Ξάνθης και της Λάρισας;


Ξαφνικά δε μας θέλει κανείς ή προσφέρουν ψίχουλα;


Η διεθνής οικονομική κρίση είχε αντίκτυπο και σε αυτή την προσπάθεια της ΑΤΕ και της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης;


Τελικά η Ξάνθη θα χρειαστεί να περιμένει για πολύ ακόμη προκειμένου να αποκτήσει Εργοστάσιο παραγωγής Βιαιθανόλης….


Ζει τη δική της Οδύσσεια;                          ΔΓ


 



ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ


Σας καλούμε στην ημερίδα με θέμα “Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης  Πολιτών Δήμου Αβδήρων”   Παρουσίαση της  νέας Δημοτικής Διαδικτυακής Πύλης    Δήμου Αβδήρων , που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αβδήρων.


 



Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ


Ο κ. Καλόπουλος από τον Σύνδεσμο διαιτητών  Θεσσαλονίκης θα διευθύνει τον εκτός έδρας αγώνα της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό.


Βοηθοί του οι κ.κ. Δάλλας από την Ηπειρο, Παπαδόπουλος από τη θεσσαλονίκη


 


Λόγω παρέλευσης ωραρίου δεν έγινε τελικά χθες η δίκη της εφημερίδας “Μιλιετ” και του συλλόγου πομάκων Ξάνθης στο δικαστηριο Ξάνθης και θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11.30


Εκεί είδαμε τους βουλευτές κ.κ. Τσετίν, Χατζηοσμάν. ο ψευδομουφτής Μετε Αχμετ, ο πρόεδρος της”Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης, η κυρία Καραχασάν τούρκοι δημοσιογράφοι και αρκετοί μουσουλμάνοι.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button