Φασιστική επιχείρηση κατά των Πομάκων της Θράκης από Τούρκους παρακρατικούς, πράκτορες και τραμπούκους.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση προς την ΚΟΜΙΣΙΟΝ:

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση προς την ΚΟΜΙΣΙΟΝ:


 “Τριάντα επτά  νέοι Πομάκοι ( Ελληνες -και άρα ευρωπαίοι- πολίτες) τόλμησαν να εξωτερικεύσουν την αγανάκτησή τους για τον επί σειρά ετών επιχειρούμενο εκτουρκισμό τους (με την ανοχή του ελλαδικού κράτους) και συνέστησαν σύλλογο ο οποίος διατηρεί ήδη γραφεία στο κέντρο της Ξάνθης.


 


Κανείς  από τους θεσμικούς εκπροσώπους της ελληνικής πολιτείας δεν συμπαραστάθηκε, έστω και με ένα απλό τηλεφώνημα συμπάθειας, στη γενναία αυτή κίνηση.


 


H αντίδραση των πρακτόρων του κεμαλισμού στην περιοχή ήταν επίσης αναμενόμενη, αλλά αυτή ξεπέρασε ομολογουμένως κάθε όριο.


 


Eκτός από τις συνεχείς και απροκάλυπτες απειλές για τη ζωή των γενναίων Eλλήνων Πομάκων, καθώς και των οικογενειών τους, η εφημερίδα “Mιλέτ” δημοσίευσε όλων τα ονόματα σε φύλλο της, ονομάζοντάς τους προδότες της πίστης και του τουρκισμού, αφού “συνεργάστηκαν με τους ελληνορθοδόξους, δηλαδή τους χειρότερους εχθρούς μας”(!)


 


Eπίσης, τα ονόματα όλων όσοι υπέγραψαν ως μέλη του συλλόγου αναρτήθηκαν σε όλα τα τζαμιά του νομού Ξάνθης, στιγματίζοντάς τους έτσι στην τοπική κοινωνία και φτιάχνοντας ουσιαστικά μία λίστα προγραφών, “προς γνώσιν και συμμόρφωσιν”!


 


 Tο αποτέλεσμα μέχρι σήμερα είναι η κατάθεση αίτησης διαγραφής από τον σύλλογο 7 Πομάκων, οι οποίοι δεν άντεξαν τις απάνθρωπες αυτές πιέσεις. Zήτησαν μάλιστα σχετική βεβαίωση διαγραφής, την οποία στη συνέχειαδημοσίευσαν στην εν λόγω εφημερίδα


 


Για όλους τους υπόλοιπους, οι απειλές και η τρομοκρατία συνεχίζονται,οι γονείς τους βιώνουν την απομόνωση στα χωριά τους και τρέμουν κάθε φορά που τα παιδιά τους βγαίνουν από το σπίτι. Eίναι ευνόητο ότι στα απομονωμένα ορεινά χωριά τους, αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ εύκολα θύματα ανά πάσα στιγμή.


 


Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά σε κράτος- μέλος της ΕΕ , την Ελλάδα,  η οποία δεν προστατεύει τους πολίτες της από τη δράση ξένων πρακτόρων, παρακρατικών  και τραμπούκων;


 


Αποτελεί ή όχι δείγμα εκφυλισμού της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων τού πολίτη η παραπάνω φασιστική επιχείρηση εκφοβισμού Ελλήνων πολιτών από όργανα ξένης δύναμης στην επικράτεια  χώρας της ΕΕ;


 


 Πώς μπορούν να προστατευθούν από την Ενωση οι άνθρωποι αυτοί; “  


Σχετικά Άρθρα

Back to top button