Σε διαθεσιμότητα ο Κύρκος

Σε διαθεσιμότητα για τις προσεχείς κληρώσεις, τέθηκαν από την ΚΕΔ ο Θανάσης Γιάχος αλλά και ο βοηθός του, Πολυχρόνης Κωστάρας, για το… υπερβολικό πέναλτι που καταλόγισαν σε βάρος του Κάλα και υπέρ του Λάζαρ στο παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Σε διαθεσιμότητα για τις προσεχείς κληρώσεις, τέθηκαν από την ΚΕΔ ο Θανάσης Γιάχος αλλά και ο βοηθός του, Πολυχρόνης Κωστάρας, για το… υπερβολικό πέναλτι που καταλόγισαν σε βάρος του Κάλα και υπέρ του Λάζαρ στο παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής από την Χίο, αν και αρχικά είναι έτοιμος να δείξει κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Ρουμάνο παίκτη του ΠΑΟΚ, τελικά παρασύρθηκε από τον βοηθό του, Κωστάρα, και υπέδειξε πέναλτι με το οποίο ο Λίνο άνοιξε το σκορ στην Τούμπα.
   Επιπλέον, από τις αναμετρήσεις που έγιναν την Τετάρτη (18/1), σε διαθεσιμότητα τέθηκε και ο βοηθός Λεωνίδας Φραγκιαδάκης για τις λανθασμένες υποδείξεις του στην εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Δόξα Δράμας, που έγινε στο ΟΑΚΑ.
   Συγκεκριμένα, ο βοηθός είχε υποδείξει λανθασμένα οφσάιντ σε τρεις περιπτώσεις, δύο παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο (Τοτσέ και Κουίνσι) και έναν της Δόξας (Βάντερσον) στο δεύτερο 45λεπτο.
   Τέλος, σε διαθεσιμότητα τέθηκε και ο διαιτητής, Δημήτρης Κύρκος, ο οποίος είχε την Τρίτη (17/1) ακυρώσει λανθασμένα το γκολ του Μαρκόφσκι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης Κυπέλλου ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πανσερραϊκό.

.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button