ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Ο ΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά του Νομού Ξάνθης ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης κ. Φίλιππος Τσαλίδης.

Ο ΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά του Νομού Ξάνθης ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης κ. Φίλιππος Τσαλίδης. Τη Δευτέρα επισκέφθηκε Ποταμιά, Νέα Κεσσάνη, Σέλινο, την Τρίτη Δασοχώρι, Μάγγανα, Εράσμιο, την Τετάρτη Πηγάδια, Σούνιο, Συδινή και χθες Βαφέϊκα Γενισέα και Κουτσό.


ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ


Διάβασα στο έντυπο της ΔΕΑΞ για πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Πόλης, ότι χορηγός επικοινωνίας είναι το “Βήμα” της Αθήνας. Και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ποιο ρόλο παίζουν κύριε πρόεδρε; Είναι υποχρεωμένα να προβάλουν δωρεάν τις γιορτές παλιάς πόλης; Και αν είναι έτσι γιατί δεν αναγράφονται και αυτά ως χορηγοί επικοινωνίας;


***Αυτή τη Δευτέρα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Παναγιώτη Σγουρίδη. Βρισκεται στη 40 Εκκλησιών 3 και Αγίου Ελευθερίου γωνία, στον 1ο όροφο. fΑρχές του Σεπτέμβρη κυκλοφορεί το νέο περιοδικό της Ξάνθης “Paparazzi”. Σίγουρα θα σας αρέσει.


***Ακόμα δεν ανακοινώθηκαν οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο Νομό Ξάνθης. Γιατί αυτή η καθυστέρηση;


***Το Δ’ Σώμα Στρατού ανακοινώνει ότι, λόγω της προκηρύξεως των εθνικών εκλογών στις 16 Σεπτεμβρίου, αναστέλλονται οι μετεκπαιδεύσεις των εφέδρων, που έχουν προγραμματιστεί για τη χρονική περίοδο, από 2 μέχρι και 20 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι έφεδροι, να επικοινωνήσουν με την Επιστρατεύουσα Αρχή (ΕΑ), που εξέδωσε το Φύλλο Ατομικής Προσκλήσεως (ΦΑΠ), που έχουν παραλάβει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button