Ολλανδία 5η μέρα

Χωρίς πολλές αλλαγές πέρασε ακόμη μια μέρα της SKODA ΞΑΝΘΗ στην Ολλανδία καθώς και την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλάμβανε μια πρωινή και μια απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ντορβερθ.

Χωρίς πολλές αλλαγές πέρασε ακόμη μια μέρα της SKODA ΞΑΝΘΗ στην Ολλανδία καθώς και την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλάμβανε μια πρωινή και μια απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ντορβερθ.
Στην πρώτη προπόνηση της ημέρας ο Εμίλιο Φερρέρα και οι συνεργάτες του αναλώθηκαν περισσότερο σε ασκήσεις με την μπάλα ενώ το απόγευμα στην τακτική και συγκεκριμένα στον τρόπο ανάπτυξης αλλά και την αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ δείχνουν να κατανοούν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής της ομάδας επιδεικνύοντας μεγάλη όρεξη στις προπονήσεις. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί ο καιρός που υπάρχει στην Ολλανδία αφού όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Βασίλισσας της Θράκης βρίσκουν ιδανικές τις συνθήκες για προπόνηση κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.
Το απόγευμα, λίγο πριν την προπόνηση, εφτά ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ πραγματοποίησαν ασκήσεις ισορροπίας αλλά και βάρη στο γυμναστήριο. Ο λόγος για τους τρεις τερματοφύλακες Τούρινα, Κόσογλου και Γκσπούρνιγκ και τους Μεσσέρα, Προβατίδη, Αποστολίδη και Σταθάκη. Όσον αφορά τους τραυματίες οι Μαριάνο Μεσσέρα και Μ?κιχαελ Γκσπούρνιγκ πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες.
*** Προπόνηση δεν κάνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και η τεχνική ηγεσία μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή και τον Team Manager της SKODA ΞΑΝΘΗ. Συγκεκριμένα ο προπονητής Εμίλιο Φερρέρα μετά από κάθε προπόνηση τρέχει γύρω από τα γήπεδα, οι Νίκος Κεχαγιάς και Αλέκος Μαλαδένης μέσα στο δάσος ενώ οι κ.κ. Χάννες Μπονγκαρτς και Στέλιος Κατρακυλάκης γύρω από το γήπεδο όπου προπονείται η ομάδα.
*** Πέρα από την SKODA ΞΑΝΘΗ προπονούνται και οι Βίτεσσε με την Βίλεμ στο Ντορβερθ. Ο κος Μπονγκαρτς μαζί με τον κο Κατρακυλάκη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους της Βίτεσσε (και κυρίως με τον προπονητή Ντε Μος) και να ανταλλάξουν απόψεις για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας των ομάδων.
*** Μετά από πέντε μέρες διπλών προπονήσεων, την Πέμπτη το απόγευμα το ποδοσφαιρικό τμήμα της SKODA ΞΑΝΘΗ θα επισκεφτεί το Άμστερνταμ που βρίσκεται περίπου 1 ώρα μακριά από το αθλητικό κέντρο.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button