Πολιτική Συγκέντρωση ΚΚΕ στην Ξάνθη

Στην κατάμεστη αίθουσα του εργατικού κέντρου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πόλη της Ξάνθης. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Κώστας Αβραμόπουλος. Κάλεσε σε μαζική ενίσχυση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, καλώντας τον εργαζόμενο λαό αξιοποιήσει την πείρα του από την εναλλαγή κυβερνήσεων μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε.

Στην κατάμεστη αίθουσα του εργατικού κέντρου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πόλη της Ξάνθης. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Κώστας Αβραμόπουλος. Κάλεσε σε μαζική ενίσχυση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, καλώντας τον εργαζόμενο λαό αξιοποιήσει την πείρα του από την εναλλαγή κυβερνήσεων μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ , τη διαχρονική εκμετάλλευση και καταλήστευση του λαϊκού μόχθου και  εισοδήματος για λογαριασμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων και φυσικά τη βαρβαρότητα των πολιτικών του ευρωμονόδρομου στα χρόνια της κρίσης.

 «Καμιά κυβέρνηση εντός των τειχών της Ε.Ε. δεν μπορεί ούτε θέλει να υπερασπίσει τα δικαιώματα του λαού αφού δεσμεύεται στις συνθήκες και τις συμβάσεις που φυλάσσουν ως κόρη οφθαλμού την ανταγωνιστικότητα και τις επενδύσεις του μεγάλου κεφαλαίου που έχουν ως όρο απαράβατο να είναι χαμηλοί οι μισθοί και οι συντάξεις, να σαρώνονται οι μικροί επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι και να βρίσκονται στα δεσμά της κοινής αγροτικής πολιτικής οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες.

Τόσο η ΝΔ με τρομοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ με ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις υπόσχονται ψίχουλα στο λαό και απρόσκοπτη συνέχιση της πολιτικής της βαρβαρότητας στη συνέχεια. Κυβέρνηση θα υπάρξει, υπάρχουν πολλοί βαστάζοι και πρόθυμοι με την ίδια στρατηγική για να παίξουν το ρόλο του συμπληρώματος. Ο λαός με δυνατή λαϊκή εργατική αντιπολίτευση και ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο εργατικό λαϊκό κίνημα μπορεί και πρέπει να περάσει στην αντεπίθεση με στόχο να διεκδικήσει και τόσο την ανάκτηση των απωλειών κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και το στόχο για άλλη εξουσία, έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων στην οποία θα καρπώνεται ο ίδιος τον πλούτο που παράγει» τόνισε στην ομιλία του.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μάχης του ΚΚΕ στην Ξάνθη που απαρτίζουν οι Κώστας Βογιατζής, Μαχαιρίδου Παρασκευή, Βουζαράς Γιάννης, Ρόιδου Παναγιώτα, και Χατζόγλου Μουράτ καθώς και με κάλεσμα να μην χαθεί ούτε μια μέρα στην μάχη της ψήφου μέχρι τις εκλογές.

 

ΚΚΕ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button