Το τρίτο μάτι

Παραιτήθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΕΞ ο κ. Λ. Μαγουλάς. Τονίζει στη δήλωση παραίτησης του:

*Παραιτήθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΕΞ ο κ. Λ. Μαγουλάς.


Τονίζει στη δήλωση παραίτησης του:


“Όταν πριν από επτά χρόνια εκλέχτηκα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΞ ξεκίνησα με την πίστη ότι ο πολιτισμός είναι ένα ποτάμι που δεν σταματάει , που μας παρασύρει όλους και μας ταξιδεύει σε χώρους όπου υπάρχουν ακόμα όνειρα.


Σήμερα 19 Μαρτίου 2008 παραιτούμαι από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΞ γιατί το δημοκρατικό μου ήθος και η πίστη μου στις δημοκρατικές διαδι


κασίες , δεν μου επιτρέπουν πλέον τη συμμετοχή μου”


 



*Ακουσα ότι την άλλη εβδομάδα θα έρθει στην Ξάνθη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης με συνεργάτες του και θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του κ. Αδαμίδη Μάκη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επόμενες εθνικές εκλογές.


Αληθεύει;


 



*Επίτιμο μέλος της Αερολέσχης Κομοτηνής χρίστηκε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Δημήτρης Σταμάτης μετά από επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου στο γραφείο του το βράδυ της Παρασκευής.


Ο κ. Σταμάτης συνομίλησε για λίγη ώρα με τα μέλη της Αερολέσχης δηλώνοντας ικανοποίηση για τις δραστηριότητές τους, ενώ σημείωσε πως η σχέση του με την Πολιτική Αεροπορία κρατά χρόνια αφού διετέλεσε Διοικητής της Πολιτικής Αεροπορίας και “έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με θέματα των υπερελαφρών αεροσκαφών” τόνισε.


 Σημείωσε δε πως η Αερολέσχη Κομοτηνής μπορεί να συμβάλλει και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, “όσο και αν φαίνεται περίεργο αυτό”.


 



*Παράπονα από πολύτεκνες οικογένειες γιατί δεν μπορούν να προμηθευτούν το 5κιλο τυρί που τους προσφέρεται δωρεάν το διάστημα από 13/3/  μέχρι 18/4.


Η αιτία;


Είναι άρρωστος ο γραμματέας και δεν  φρόντισε ο σύλλογος να τοποθετήσει στην θέση του κάποιον άλλον ώστε να μη ταλαιπωρούνται οι οικογένειες που πηγαίνουν και βρίσκουν τις πόρτες κλειστές!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button