Συνάντηση εργασίας για θέματα οικιστικής ανάπτυξης της Κομοτηνής

Την  Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού, Γιώργου Πεταλωτή, με τη Γ.Γ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, Μαρία Καλτσά, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Άρη Γιαννακίδη, το Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη, το Γ.Γ.

Την  Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού, Γιώργου Πεταλωτή, με τη Γ.Γ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, Μαρία Καλτσά, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Άρη Γιαννακίδη, το Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη, το Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Ευθύμιο Σώκο και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα συνολικής οικιστικής ανάπτυξης της Κομοτηνής.

 

Ακόμη, συζητήθηκαν θέματα ευρύτερων υποδομών για μειονεκτούσες ομάδες της περιοχής με ταχύτατες και κατά προτεραιότητα διαδικασίες, αξιοποιώντας δομές του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button