Εκδηλώσεις

‘’Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου’’

Αν υπήρχε μία ιστορία, που όμοια της δεν υπάρχει, που ξεπερνά κατά πολύ όλες τις ιστορίες που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, ποια θα ήταν άραγε;

Στο παγωμένο Βασίλειο του Βορρά, λέγεται πως ο βασιλιάς εκεί κρατάει καλά φυλαγμένη την ωραιότερη ιστορία του κόσμου.

Δύο φιλόδοξοι παραμυθάδες, ο ένας από την Ανατολή κι ο άλλος από τη Δύση, αψηφώντας όλες τις δυσκολίες, ταξιδεύουν στο παγωμένο βασίλειο του Βορρά για να ‘κατακτήσουν’ την ωραιότερη ιστορία!

Ο βασιλιάς τους ανακοινώνει πως έχουν τρεις μέρες για να αποδείξουν ποιος από τους δυο είναι ο καλύτερος παραμυθάς, γράφοντας από ένα παραμύθι. Σ’ αυτόν θα χαρίσει την ιστορία του, ενώ τον άλλον θα τον φυλακίσει για πάντα.

Το θεατρικό εργαστήρι Ανατολικά του Νέστου, σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, παρουσιάζει το  έργο του Β. Μαυρογεωργίου ‘’Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου’’.
Μία όμορφη ιστορία, ένα ανθρώπινο και ζεστό παραμύθι με πολλούς συμβολισμούς και ερείσματα στη σύγχρονη πραγματικότητα, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Mε την επιμελή εργασία και το κέφι των καλλιτεχνών του θεάτρου ‘Ανατολικά του Νέστου’, έχει δημιουργηθεί μία ποιοτική παράσταση που αξίζει να δουν όλοι!!

Συντελεστές παράστασης

Σκηνοθεσία: Πολυξένη Καρακατσάνη, Βασίλης Λειβαδίτης
Μουσική σύνθεση: Χριστεφανία Λουκίδου
Επιμέλεια κίνησης/χορογραφίες: Αλεξάνδρα Τσοτανίδου
Κοστούμια: Αναστασία Σαλαμπάση
Φωτισμοί: Σπύρος Ρόιδος
Δημιουργικό αφίσας: Δημήτρης Δεδεμάδης
Παίζουν: Αντωνιάδου Δώρα, , Βαϊντερλής Θοδωρής, Γιοβαννόπουλος Νίκος, Δεδεμάδης Δημήτρης, Δομβρίδης Τόλης, Καραγιαννίδης Χριστόφορος, Κοτσάκη Δήμητρα, Μπαρδάκης Παναγιώτης, Μπαρτζοπούλου Εμμανουέλα, Οζάν Μουσά, Παπακωνσταντίνου Ελένη, Παμπόρη Ελένη, Πολυχρονιάδου Βάσια, Ραξιώνη Σοφία, Σαρητζόγλου Νανά, Ταβουλτσίδης Βασίλης, Τρανοπούλου Ελένη, Τσέγκα Άννα, Χατζηστεφάνου Σοφία.

 

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
12-13 ΙΟΥΛΙΟΥ Ώρα 9:00

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Πυργελή

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button