ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ…ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ…ΘΕΑΘΗΚΑΝ…

*Στις 14 Σεπτεμβρίου η SKODA ΞΑΝΘΗ θα υποδεχτεί τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και στις 28 Σεπτεμβρίου θα την αντιμετωπίσει στη Ρουμανία για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία και πρόκριση στους Ομίλους.
*Το Ράδιο ΑΒΥΛΑ πρώτο χθες μετέδωσε αμέσως την κλήρωση της ομάδας μας και ενημέρωσε τους Ξανθιώτες για την αντίπαλό μας.

*Στις 14 Σεπτεμβρίου η SKODA ΞΑΝΘΗ θα υποδεχτεί τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και στις 28 Σεπτεμβρίου θα την αντιμετωπίσει στη Ρουμανία για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία και πρόκριση στους Ομίλους.
*Το Ράδιο ΑΒΥΛΑ πρώτο χθες μετέδωσε αμέσως την κλήρωση της ομάδας μας και ενημέρωσε τους Ξανθιώτες για την αντίπαλό μας. *Δεκάδες τηλεφωνήματα προχθές το μεσημέρι στα γραφεία του Ράδιο ΑΡΒΥΛΑ μόλις ο Κοσμάς Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι έχει στη διάθεσή του τα ονόματα των επιτυχόντων από το Νομό Ξάνθης στα ΑΕΙ-ΤΕΙ. *Νωρίς το πρωί τελείωσε χθες στα περίπτερα ο “ΑΓΩΝΑΣ” που δημοσίευσε τα ονόματα των επιτυχόντων.
Οσοι επιθυμούν μπορούν να περάσουν από τα γραφεία μας (Μακεδονίας 4) για να παραλάβουν το φύλλο με τα ονόματα.
*Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αποφάσισε την Κυριακή 27/8/2006 την μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού Κιμμερίων – Πηγαδίων (μέχρι την διασταύρωση του γηπέδου), 11/2 ώρα προ της έναρξης του αγώνα και αντιστρόφως από Πηγάδια (διασταύρωση του γηπέδου) προς Κιμμέρια, μετά την λήξη του αγώνα μέχρι 22.30′ ώρα.
*Την κατανόηση των πολιτών ως προς την καθαριότητα του οδικού δικτύου του Ν. Ξάνθης στα παράπλευρα τμήματά του, ζητάει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας. Αλλωστε, για τον σκοπό αυτό έχει διαθέσει το προσωπικό της μερικής απασχόλησης, το οποίο εργάζεται καθημερινά και διαρκώς συναντάει το ίδιο μέγεθος των απορριμμάτων.
Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται από τη Νομαρχία, ώστε να αποτελεί πρότυπο ο Νομός μας, καθώς εκτός των άλλων, τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί πόλος έλξης πολλών επισκεπτ5ών, που θα πρέπει να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Γι’ αυτό, οι οδηγοί και συνεπιβάτες των αυτοκινήτων που κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο οφείλουν να είναι προσεκτικοί με τα απορρίμματά τους, δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον.
*Επιδίωξη του συνδυασμού “Πολίτες για την Αλλαγή” του Χρήστου Πούλιο είναι να ενεργοποιήσει τους δημότες που πρέπει να έχουν και ρόλο και λόγο. Μηνύματα συμπαράστασης, μηνύματα ενθαρρυντικά και αισιόδοξα δέχεται καθημερινά ο Χρήστος Πούλιος που συνεχίζει τις επαφές του με εκπροσώπους φορέων και με πολίτες για θέματα που τους απασχολούν. *Ο κ. Πούλιος και οι συνεργάτες του συνεχίζουν τις επισκέψεις τους σε περιοχές του Δήμου. “Θέλουμε την ισόρροπη ανάπτυξη. Ο Δήμος Ξάνθης δεν είναι μόνο το κέντρο” τονίζει. *Στη Μιχ. Καραολή 13Α θα βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του Χρήστου Πούλιου. *Αν προτίθεται να προβεί στην αποζημίωση των καπνοκαλλιεργητών του Νομού Ροδόπης που υπέστησαν ζημιές στην παραγωγή τους από την ίωση ζητά να πληροφορηθεί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή η βουλευτής του Νομού Ροδόπης κα Χρύσα Μανωλιά. Παράλληλα ζητά να πληροφορηθεί από την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης με ποιόν τρόπο προτίθεται να προβεί στην υλοποίηση μιας ανάλογης ενδεχόμενης απόφασης; *Από την Τρίτη και πάλι 20σελιδος και έγχρωμος ο “Αγώνας” *Κάθε μέρα 9, 11 και 1, τοπική ενημέρωση από το Ράδιο 88,8 με τον Κοσμά Γεωργιάδη. Συντονιστείτε…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button