ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΞΑΝΘΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

-Δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία!-17 κορνερ ο ΠΑΟ κανένα η ομάδα μας -Ο Κασναφέρης έκλεισε τα μάτια του σε ανατροπή του Σαλπιγγίδη από τον Ρίκκα -Δήλωση Πανόπουλου στην αρχή της χρονιάς:”Στόχος μας να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να το χαίρεται ο κόσμος…”. Το Σάββατο έγινε το αντίθετο. Αντιποδόσφαιρο και κακή εικόνα της ομάδας στο φίλαθλο κόσμο της χώρας μας. Απογοήτευση με αβέβαιο μέλλον!

  Παίζοντας σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με σκοπό την απόκτηση βαθμού  μέσα στην Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναικό, η SKODA ΞΑΝΘΗ στη αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 δείχνοντας έτσι πως ξεπέρασε το βαρύ 0-3 από τον Ηρακλή. 


   Το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά μπορεί να μην δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία αλλά κατάφερε να διατηρήσει το 0 στην άμυνα και αυτό ήταν αρκετό ώστε να φύγει με τον εκτός έδρας βαθμό.


    Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μίχαελ Γκσπούρνιγκ που στην 2η εμφάνιση που πραγματοποίησε με την SKODA ΞΑΝΘΗ κράτησε ανέπαφη την εστία του έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους υπόλοιπους συμπαίχτες του. 


    Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παντελής Ριζογιάννης κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απουσία του αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής ημέρας που είχε τιμωρηθεί λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών. Επίσης ο Μίχαελ Γιουρασόφσκι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς είχε χρησιμοποιηθεί μόνο σε ματς του Κυπέλλου.  


    Ο Βέλγος αρσιτερό αμυντικός μπορεί να μην είχε τις σωστές τοποθετήσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση του κα συνέβαλλε στο θετικό αποτέλεσμα. 


    Η συνέχεια αναμένεται με μεγαλύτερη αισιοδοξία καθώς όπως είναι φυσικό μια ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναικό αναπτερώνει το ηθικό αλλά και την διάθεση για περισσότερη δουλειά. Εξάλλου ο Φρανσίσκο Ζουέλα μετά την λήξη τόνισε πως για να πάρει αξία ο βαθμός θα πρέπει να υπάρξει νίκη απέναντι στον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή. 


 


     Οι κυριότερες φάσεις 


    Στο 4ο λεπτό ο Ίβανσιτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά αλλά ο συμπατριώτης του Γκσπούρνιγκ απέκρουσε σε κόρνερ. 


    Τρία λεπτά αργότερα ο Δημούτσος έδωσε στον Σαλπιγγίδη αλλά το κοντινό του πλασέ απέκρουσε και πάλι ο Αυστριακός  τερματοφύλακας της SKODA ΞΑΝΘΗ. 


   Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Σαλπιγγίδης εκτελεί φάουλ αλλά και πάλι ο Γκσπούρνιγκ διώχνει σε κόρνερ. 


    Στο 70ο λεπτό ο Νίλσον από τα δεξιά βγάζει την σέντρα ο Σαλπιγγίδης πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκσπούρνιγκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button