Αγώνας Σπόρ

ΑΟ Σήμαντρα – ΑΟ Ξάνθη 0-4

Νίκη του ΑΟΞ με 0-4 απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του ΑΟ Σήμαντρα. Ήταν η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, 11/11 ο ΑΟΞ και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αυξάνοντας την διαφορά του στο +8 από την δεύτερη ομάδα του Σελίνου που ηττήθηκε με 1-2 από τον Άρη Πετεινού εντός έδρας.

Ο ΑΟΞ σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκε σοβαρός απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε σκληρά, είχε τις φάσεις του με την σειρά του να ισοφαρίσει κυρίως στο διάστημα 37-42′ που ο Αραμπατζής ήταν έτοιμος. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη έλεγξε το ματς και πήρε δίκαια μια νίκη με ευρύ σκορ που θα μπορούσε να έχει ξεφύγει ακόμα περισσότερο.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ

Σε σχήμα 4-1-2-3 με την τετράδα όπως φαίνεται στην φωτογραφια παρακάτω, τον Φλώρο ένα βήμα πίσω από τους Σπυριδωνίδη και Κουτσομιχάλη σε ένα ανάποδο τρίγωνο στον άξονα.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 2′ με στημένη φάση, εκτελεί ο Μελισσόπουλος, σύγχυση στην άμυνα των Σημάντρων και εκμετάλλευση της φάσης από τον Βαγγέλη Καρακάση που με προβολή έκανε το 0-1.

Στο 6′ απευθείας κόρνερ του Κιαχίδη , δοκάρι η μπάλα. Στο 14′ σέντρα του Μιχάλη Μαλαδένη, κεφαλιά του Μελισσόπουλου ψηλοκρεμαστή, λίγο άουτ.

Στο 20′ η πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι , στον Αλί Μπασί των Σημάντρων. Στο 21′ φάουλ του Μελισσόπουλου, βγάζει ο Καλλεντζή , κοντράρει στον Κουτσομιχάλη και άουτ.

Στο 25′ ο Σπυριδωνίδης με το αριστερο σουτάρει, “ξυστά” άουτ.

Στο δίλεπτο 29-30′ ο Καλλεντζή έδειξε αντανακλαστικά , αρχικά σε κεφαλιά του Φλώρου βγάζει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΑΟ Σήμαντρα και στο 30′ , κόρνερ του Κιαχίδη, κοντινή κεφαλιά του Μοσχίδη εξ’επαφής, βγάζει εκ νέου σε κόρνερ. Στο 31′ επικίνδυνο κόρνερ του Μελισσόπουλου, σωτήρια απομακρύνει με καλή έξοδο ο Καλλεντζή.

Στο 33′ ο Κιαχίδης πήρε κίτρινη κάρτα. Φάουλ από την γωνία όπως επιτίθεται από δεξιά η ομάδα των Σημάντρων και σουτ μέσα από την περιοχή του Ντουμάν , βγάζει σωτήρια σε κόρνερ ο Αραμπατζής στην πρώτη φάση των αντιπάλων μας στο παιχνίδι.

Στο 37′ Κιαχίδης μεγάλη από την άμυνα , βγαίνει “πλάτη” ο Σπυριδωνίδης , μπαίνει περιοχή σουτάρει αλλά άουτ η μπάλα.

Στο 42′ δεύτερη μεγάλη φάση για τα Σήμαντρα, Ντουμάν και Μπεγδέ συνεργάζονται, ο τελευταίος πάει να περάσει και τον Αραμπατζή, σώζει ο τερματοφύλακας του ΑΟΞ μπλοκάροντας βέβαιη παραβίαση.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αντί του Ανηπαρόπουλου ο Βαφειάδης εντός αγωνιστικού χώρου. Δεξί μπακ ο Τάσος Καρακάσης, αλλάζει πλευρά στα εξτρέμ ο Μιχάλης Μαλαδένης, Βαφειάδης άξονα με τους Φλώρο Κουτσομιχάλη μπροστά του.

Στο 50′ το ημίχρονο άρχισε με μια άσχημη ενέργεια , όταν παίκτης του ΑΟ Σήμαντρα χτύπησε εκτός φάσης τον Κιαχίδη και αποβλήθηκε, με δέκα έμειναν οι αντίπαλοι μας.

Στο 52′ ήρθε το 0-2 για τον ΑΟΞ, ο Κιαχίδης την σέντρα σε επαναφορά από κόρνερ, προβολή Φλώρου και 0-2 η ομάδα μας.

Στο 57′ νέο σκληρό φάουλ στον ήδη κιτρινισμένο Κιαχίδη, νέα κίτρινη κάρτα , στο ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Στο 58′ καλοχτυπημένο φάουλ του Μελισσόπουλου, βγάζει σε κόρνερ ο Καλλεντζή.

Στο 59′ ο Φλώρος ύστερα από αναταραχή στην περιοχή, κάνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ από την μικρή περιοχή, 0-3 ο ΑΟΞ.

Στο 64′ ο Βαγγέλης Μαλαδένης μέσα, έξω ο Φλώρος λόγω ενός τραυματισμού , εκτός ο Μιχάλης Μαλαδένης, μέσα ο Κρυστάλλης.

Νέα κίτρινη κάρτα σε παίκτη των Σημάντρων στο 67′ . Στο 74′ και άλλος παίκτης των Σημάντρων κιτρινίστηκε.

Στο 75′ ακυρώνεται γκολ του Βαγγέλη Μαλαδένη για offside.

Στο 80′ σουτ του Βαγγέλη Μαλαδένη, άουτ.

Η φάση του αγώνα στο 81′ και ίσως από τα ωραιότερα τέρματα της σεζόν. Βαφειάδης – Μαλαδένης κρύβουν την μπάλα με συνεργασία που είχε ενδιάμεσο και τον Βαγγέλη Μαλαδένη, πατάει περιοχή ο πρώτος, πλασάρει υπέροχα και κάνει το 0-4 , πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΑΟΞ.

Φερεντίνος και Γιώργος Μαλαδένης μέσα στο 89′ , έξω οι Μελισσόπουλος και Σπυριδωνίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button