Ο ΣΑΒΒΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Συνεδρίασε χθες το βράδυ η Νομαρχιακή Επιτροπή του Συνασπισμού και αποφασίσθηκε η στήριξη της υποψηφιότητας του Αγγελου Σαββανίδη στο Δήμο Ξάνθης.

Ο ΣΑΒΒΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Συνεδρίασε χθες το βράδυ η Νομαρχιακή Επιτροπή του Συνασπισμού και αποφασίσθηκε η στήριξη της υποψηφιότητας του Αγγελου Σαββανίδη στο Δήμο Ξάνθης.
Πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που θα στηριχθεί και από άλλες πολιτικές δυνάμεις καθώς και από φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ που είναι αντίθετοι στην επιλογή του Χρήστου Πούλιου.
Ηδη ο κ. Σαββανίδης ετοιμάζει το συνδυασμό του, πιθανόν σε αυτόν να είναι και οι κ.κ. Τσιακίρογλου, Μπένης και φυσικά ο Κώστας Γούναρης.
Σύντομα ο κ. Σαββανίδης θ’ ανακοινώσει στα μέσα ενημέρωσης την υποψηφιότητα και το πρόγραμμά του.
Περιφερειακή Συνδιάσκεψη ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σας προσκαλεί στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη, που θα γίνει στην Καβάλα (Αμφιθέατρο Νομαρχίας) στις 20 Μαιου 2006, ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης 10:00 και λήξης 16:30.
Αντικείμενο της Συνδιάσκεψης θα είναι:
1. Η συζήτηση των θέσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την Αυτοδιοίκηση, την Αποκέντρωση και τη Δημόσια Διοίκηση. 2. Η Αγροτική Ανάπτυξη της Περιφέρειας μας.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ
Από το Δ’ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο 20 Μαϊου και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2006 Β’ ΕΣΣΟ στο 557 ΤΠ στο στρατόπεδο “Αναλογίδη” στη Σταυρούπολη.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της πόλης μας η νομαρχιακή επιτροπή του ΚΚΕ Ξάνθης θ’ ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων της στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας υποψήφιος υπερνομάρχης της διευρυμένης νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης θα είναι ο φαρμακοποιός κ. Δημήτρης Φωτιάδης.
Υποψήφιος νομάρχης Ξάνθης ο κ. Μολλάς Κώστας και υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Κολλάρος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button