Οι προτάσεις της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Οι δύο προτάσεις που απέστειλε η SKODA ΞΑΝΘΗ στον Πρόεδρο της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, στα μέλη του Συνεταιρισμού και στις ΠΑΕ Β’ Εθνικής :

Οι δύο προτάσεις που απέστειλε η SKODA ΞΑΝΘΗ στον Πρόεδρο της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, στα μέλη του Συνεταιρισμού και στις ΠΑΕ Β’ Εθνικής :


A ΠΡΟΤΑΣΗ


ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ PLAY OFFS


KAI PLAY OUTS ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ (16 ΟΜΑΔΕΣ)


ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 – 2010


PLAY OFFS


*O 1ος αναμφισβήτητα είναι και ο Πρωταθλητής Ελλάδος παίζει στο Champions League.


*Προκειμένου για τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League, θα γίνεται ένα αγώνας μεταξύ του 2ου και του 3ου στην έδρα του 2ου. Ο νικητής θα είναι η 2η ομάδα για το Champions League. Ο ηττημένος θα είναι η 1η ομάδα που θα πηγαίνει απ’ευθείας στο UEFA.


*O 4ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, με τον 7ο θα δίνουν ένα αγώνα μεταξύ τους στην έδρα του 4ου. Ο νικητής είναι η 2η ομάδα που θα συμμετέχει στο UEFA.


*O 5ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ με τον 6ο, θα δίνουν ένα αγώνα μεταξύ των στην έδρα του 5ου. Ο νικητής θα είναι η 3η ομάδα που θα συμμετέχει στο UEFA (αν ο νικητής του κυπέλλου δεν προέρχεται από την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, δεν διεξάγεται ο αγώνας αυτός)


PLAY OUTS


O 16ος υποβιβάζεται απ’ευθείας στη Β’ Εθνική.


Ο πρώτος της Β’ Εθνικής συμμετέχει στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ


Ο 15ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ θα δίνει ένα αγώνα μπαράζ με τον 2ο στη βαθμολογία της Β΄ εθνικής στην έδρα της ομάδας της Β΄ Εθνικής. Ο νικητής θα είναι η ομάδα που θα συμμετέχει στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.


Ο 14ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ θα δίνει ένα αγώνα μπαράζ με τον 3ο στη βαθμολογία της Β΄ εθνικής στην έδρα της ομάδας της Β΄ Εθνικής. Ο νικητής θα είναι η ομάδα που θα συμμετέχει στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.


O Ο 13ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ θα δίνει ένα αγώνα μπαράζ με τον 4ο στη βαθμολογία της Β΄ εθνικής στην έδρα της 13ης ομάδας της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. Ο νικητής θα είναι η ομάδα που θα συμμετέχει στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.


Θεωρούμε ότι με την ως άνω πρόταση το ενδιαφέρον και των 16 ομάδων, είτε για τα PLAY OFFS, είτε για τα PLAY OUTS, θα είναι αμείωτο καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, και παράλληλα θα δίδεται ευκαιρία σε ομάδα της Β’ Εθνικής να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει από την 4η ομάδα της Β’ Εθνικής στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.


Β ΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009 – 2010,


ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ


 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 – 2011


18 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ


PLAY OFFS


Όσον αφορά στα Play offs της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 μένουν ακριβώς όπως στην Α’ Πρόταση.


PLAY OUTS


Όσον αφορά στα Play Outs, διαμορφώνονται ως εξής :


Από την Β Εθνική προβιβάζονται στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ τρεις ομάδες, η 1η, η 2η και η 3η ομάδα.


Από την ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ο 16ος υποβιβάζεται απευθείας στη Β’ Εθνική.


Ο 15ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, θα δίνει έναν αγώνα μπαράζ με τον 5ο στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής στην έδρα του 5ου της Β’ Εθνικής. Ο νικητής θα συμμετέχει την επόμενη χρονιά στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.


Ο 14ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ θα δίνει έναν αγώνα μπαράζ με τον 4ο της Β’ Εθνικής στην έδρα του 4ου της Β’ Εθνικής. Ο νικητής θα συμμετέχει την επόμενη χρονιά στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.


ΕΤΟΣ 2010 – 2011


ΜΕ 18 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ


PLAY OFFS


Τα Play Offs με τα σημερινά δεδομένα των βαθμών της Ελλάδος παραμένουν όπως στην πρόταση Α’.


PLAY OUTS


Τα PLAY OUTS διαμορφώνονται ως εξής :


Ο 17ος και ο 18ος υποβιβάζονται απευθείας στη Β’ Εθνική.


Ο 16ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ δίνει ένα αγώνα μπαράζ με την 3η ομάδα στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής στην έδρα της ομάδας της Β’ Εθνικής. Ο νικητής είναι η ομάδα που θα συμμετέχει στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ


Ο 15ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ δίνει ένα αγώνα μπαράζ με την 4η ομάδα στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής στην έδρα της ομάδας της Β’ Εθνικής. Ο νικητής είναι η ομάδα που θα συμμετέχει στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ


Ο 14ος στη βαθμολογία της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ δίνει ένα αγώνα μπαράζ με την 5η ομάδα στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής στην έδρα της 14ης ομάδας της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. Ο νικητής είναι η ομάδα που θα συμμετέχει στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Β’ Πρόταση θα βοηθήσει την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.


Είναι ένα κίνητρο και ένα άπιαστο όνειρο που έχουν κάποιες επαρχιακές ομάδες με παράδοση στο χώρο του ποδοσφαίρου να επενδύσουν σε αυτό, προκειμένου να δουν όχι μόνο την ομάδα τους αλλά την περιοχή τους στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.


ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ



Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button