Ελλάδα

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13/05

Με αφορμή την επιστολή του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Δημήτρη Ερελιάδη για την παράταση της προθεσμίας υποβολής εκπρόθεσμων δηλώσεων κτηματογράφησης στην Π.Ε. Ροδόπης, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης αφού επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Δικηγορικου Συλλόγου, στην συνέχεια παρενέβη στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη ζητώντας την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Μετά την παρέμβαση του Βουλευτή, ανταποκρίθηκε άμεσα η ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, η οποία διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί παράταση κατ’ αρχήν μέχρι τις 13 Μαΐου ώστε να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες όλοι οι ενδιαφερόμενοι της περιοχής. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι η εκκρεμότητα αυτή του κτηματολογίου, όχι μόνο για το νομό Ροδόπης αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα, πρέπει να τακτοποιηθεί πλήρως πριν το τέλος του έτους.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και ενημέρωσε σχετικά τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button