ΒΟΛΕΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ

Τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με το θέμα που έθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ.κ Μαζαράκης και Βορίδης που αφορούσε την έλλειψη  φωτισμού  ενός δρόμου επί 5 μήνες.

Τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με το θέμα που έθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ.κ Μαζαράκης και Βορίδης που αφορούσε την έλλειψη  φωτισμού  ενός δρόμου επί 5 μήνες. Οι παραπάνω σύμβουλοι κατηγορήθηκαν  για ασημαντότητα των θεμάτων που εισηγούνται προς συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας και ζωής.

 

Ερωτηθείς ο σύμβουλος Σπύρος Μαζαράκης για την “ασημαντότητα” του θέματος που αφορούσε την έλλειψη φωτισμού σε συγκεκριμένη υποβαθμισμένη περιοχή της Ξάνθης ενώ στον υπόλοιπο δήμο υπάρχουν δεκάδες εκατοντάδες σοβαρότερα προβλήματα και τι είχε κατά νου την ώρα που αναδείκνυε αυτό το “ασήμαντο” για πολλούς θέμα,  απάντησε: “Το ζήτημα δεν ήταν εκείνες οι συγκεκριμένες λάμπες σε μία οδό στην συνοικία του Πούρναλικ,  η οποία πράγματι έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι σε όλη την πόλη της Ξάνθης υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος ο δήμος”.

 

Σύμφωνα με τον κ.Μαζαράκη οι ίδιες οι τεχνικές υπηρεσίες που ασχολούνται με τον ηλεκτροφωτισμό παραδέχθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τη φωταγώγηση της πόλης. “Εγώ επέλεξα τη συγκεκριμένη οδό, η οποία έχει ένα πρόβλημα εδώ και 5 μήνες και για αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό και ήθελα μέσα από αυτήν την οδό να αναδείξω το εξής: Τα ασήμαντα μερικές φορές, δηλαδή  αυτά που απλά μπορούν να φτιαχτούν με λίγα χρήματα μ’ έναν ή δύο υπαλλήλους οι οποίοι απλά θα κάνουν τη δουλειά τους, πρέπει κατά τη γνώμη μου από αυτά  να ξεκινήσουμε για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών, από τα μικρά και ασήμαντα”.

 

Σύμφωνα με τον κ. Μαζαράκη τα μικρά και ασήμαντα που αφορούν το φωτισμό των δρόμων, τις παγίδες που υπάρχουν στους δρόμους, τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες και την έλλειψη καθαριότητας σε ορισμένα σημεία της, τα προβλήματα της καθημερινότητας  πρέπει να αντιμετωπίζονται.”Αν λοιπόν δεν μπορεί ο δήμος της Ξάνθης να λύσει αυτά τα απλά έως γελοία προβλήματα που έχει ο πολίτης, τότε πώς θα λύσει τα πιο σημαντικά”;

 

Ο κ. Μαζαράκης αναφέρθηκε σε θέματα που ανέδειξαν αυτός και ο κ. Βορίδης που συμμετέχουν στην ποιότητα ζωής, όπως το θέμα του παραεμπορίου, το θέμα του κολυμβητηρίου κ.α.

 

“Μου κάνει εντύπωση πώς αυτό το απλό το θεματάκι, συζητήθηκε τόσο πολύ και δεν συζητήθηκαν  άλλα θέματα που αναδείξαμε, όπως π.χ. ένα πρόσφατο που ήταν το παραεμπόριο. Γιατί δεν συζητήθηκε ότι εμείς πρώτοι το θέσαμε στην Επιτροπή Ποιότητας και ζωής; Άρα λοιπόν ναι,  εγώ θα συνεχίσω μέσα από το συνδυασμό μου και μαζί με το συνάδελφο Δ. Βορίδη να ενδιαφερόμαστε για τα απλά ζητήματα του κόσμου, διότι από την στιγμή που δεν έχει και πολλά λεφτά ο δήμος λόγω του Καλλικράτη,  καιρός είναι να ξεκινήσει πρώτα από τα απλά. Αν αυτό το θέμα είναι ασήμαντο για ορισμένους, τότε να πάνε οι ίδιοι και να πούνε στους δημότες που κατοικούν σε αυτούς τους δρόμους που δεν φωταγωγούνται ή που υπολείπονται του οδικού οδοστρώματος ή οτιδήποτε άλλο, ότι το θέμα τους είναι ασήμαντο και κακώς ο Βορίδης και ο Μαζαράκης ασχολούνται”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button