ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Ποδαρικό με ανατιμήσεις. Η είσοδος του 2008 δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το ράλι των τιμών. Οι καταναλωτές το διαπίστωσαν από χθες που άνοιξε η αγορά. Στα ράφια των σούπερ μάρκετ όλες σχεδόν οι τιμές των προϊόντων ήταν ανεβασμένες μέχρι και 20%. Αλλά και στα οπωροκηπευτικά οι τιμές τους πήραν την ανιούσα.

  * Ποδαρικό με ανατιμήσεις. Η είσοδος του 2008 δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το ράλι των τιμών. Οι καταναλωτές το διαπίστωσαν από χθες που άνοιξε η αγορά. Στα ράφια των σούπερ μάρκετ όλες σχεδόν οι τιμές των προϊόντων ήταν ανεβασμένες μέχρι και 20%. Αλλά και στα οπωροκηπευτικά οι τιμές τους πήραν την ανιούσα.


Ας ελπίσουμε το Υπουργείο Ανάπτυξης να καταφέρει να βάλει φρένο στην αλόγιστη αύξηση των τιμών και μάλιστα σε εκείνα που αποτελούν τα βασικά καταναλωτικά αγαθά.


ΔΓ


 



   *Κατά 3 λεπτά ακριβότερη πωλείται από την περασμένη Πέμπτη η βενζίνη. Η αύξηση του μαύρου χρυσού-σχεδόν τα εκατό δολάρια  άγγιξε το βαρέλι το πετρέλαιο- είχε ως φυσικό επακόλουθο και την άνοδο των τιμών των καυσίμων, πέρα από την εξομοίωση του ειδικού τέλους για τα καύσιμα. Αν και οι οδηγοί θα γεμίζουν ακριβότερα το ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους, το βέβαιο είναι πως δε θα περιορίσουν και τη χρήση τους.


Ο Έλληνας με το αυτοκίνητό του έχει γίνει αυτοκόλλητοι, το ένα και το αυτό, μαζί στο περίπτερο για τσιγάρα, μαζί και στο καφενείο για καφέ. 


ΔΓ


 



     *Λήγει σήμερα η σιωπηρή παράταση για την απόκτηση των τελών κυκλοφορίας.


Το αδιαχώρητο θα γίνεται στις τράπεζες και στις εφορίες και αυτό γιατί ως Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής.


Πάντως όσοι δεν προλάβετε  να αποκτήσετε το γνωστό σηματάκι που αναγράφει το 2008, σπεύσατε αμέσως, αν δε θέλετε να το παραλάβετε μετά προστίμου, αν είστε εκπρόθεσμοι.


ΔΓ


 


   *Πολύ ευχάριστα ξεκίνησε η νέα χρονιά για το Γηροκομείο της Ξάνθης “Μέγας Βασίλειος”. Ανήμερα της γιορτής του σύσσωμες οι τοπικές αρχές έδωσαν το παρόν στη γιορτή που διοργάνωσαν η διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι του γηροκομείου, κάτι που χαροποίησε όλους.


Αυτή τη φορά στο πλευρό των απόμαχων της ζωής, των ατόμων της τρίτης ηλικίας με τα άσπρα μαλλιά και τη νεανική καρδιά, βρέθηκε για να γιορτάσει μαζί τους την πρώτη μέρα του καινούριου χρόνου και ο Γενικός Γραμματέας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Δημήτρης Σταμάτης.


 Ήταν από τις πολύ σπάνιες φορές που Περιφερειάρχης της ΑΜ-Θ τους επισκεπτόταν.


Επίσης για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα αποδείχτηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του γηροκομείου κ. Βιβή Στυλιανίδου, η οποία αναφέρθηκε και στο σημαντικό έργο που επιτελείται εδώ και χρόνια και με τη στήριξη όλων, αρχών και ιδιωτών στο ευαγές αυτό ίδρυμα, στο σπιτικό των ανθρώπων που βρίσκονται στη δύση της ζωής τους.  


ΔΓ


 




   *Ορίσθηκαν από τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κο Κωνσταντίνο Τάτση, οι νέοι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007.


Συγκεκριμένα:


* Η κα Δημούδη Χρυσούλα (Νομαρχιακή Σύμβουλος Ξάνθης), ορίσθηκε Πρόεδρος της Α’ Νομαρχιακής Επιτροπής (Θεμάτων Διαγωνισμών, Ανάθεσης Έργων-Παροχής Υπηρεσιών, Ψήφισης Πιστώσεων). 


* Ο κος Βασιλειάδης Χρήστος (Νομαρχιακός Σύμβουλος Δράμας), ορίσθηκε Πρόεδρος της Β’ Νομαρχιακής Επιτροπής ( Θεμάτων Προϋπολογισμού, Απολογισμού, Δικαστικής Φύσης και Προετοιμασίας Υποθέσεων  Αρμοδιότητας Νομαρχιακού Συμβουλίου).


Από  το  Γραφείο Τύπου                        

Σχετικά Άρθρα

Back to top button