Ελλάδα

Στράτος Κοντός: ” “Η σκέψη και το μυαλό μας βρίσκεται στην Θεσσαλία και τους ανθρώπους της με την ευχή να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης”

“Η σκέψη και το μυαλό μας βρίσκεται στην Θεσσαλία και τους ανθρώπους της με την ευχή να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης” δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός. Και συνέχισε:
“Με κομμένη την ανάσα και με απέραντη θλίψη παρακολουθούμε όλες αυτές τις ημέρες, τις βιβλικές καταστροφές που έχει υποστεί η Θεσσαλία μας.
Δεν μπορούμε να μην σταθούμε με δέος απέναντι στην απέραντη καταστροφή σε νοικοκυριά, σπίτια και επιχειρήσεις.Τεράστια είναι και η οικολογική καταστροφή στην περιοχή με εκατοντάδες καλλιέργειες και χιλιάδες ζώα να έχουν εξαφανιστεί κάτω από τα ορμητικά νερά και τη λάσπη από την υπερχείλιση των ποταμών. Συμπολίτες μας έχασαν σε λίγες ώρες όσα δημιούργησαν με κόπο και στερήσεις μια ολόκληρη ζωή.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη θεομηνία και ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση σε όσους έχουν τραυματιστεί.
Η σκέψη και το μυαλό μας βρίσκεται στην Θεσσαλία και τους ανθρώπους της με την ευχή να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button