Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Στους σεισμόπληκτους έσοδα από το ντέρμπι με ΑΕΚ

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχωράει ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η αλληλεγγύη ξεπερνά φυλές, έθνη και θρησκείες!

Επιστολή

Ο Ιβάν Σαββίδης, παράλληλα, ζήτησε από στελέχη του ΠΑΟΚ να σταθούν με κάθε τρόπο στους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας. Με επιστολή στη Super League, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ, κατόπιν εντολής του Ιβάν Σαββίδη, ζητάει από τη διοργανώτρια και τις υπόλοιπες ομάδες, να σταθούν στο πλευρό των δύο χωρών που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό.

Στην επιστολή αναφέρεται: «Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε όλοι σοκαρισμένοι την τραγωδία που εξελίχθηκε εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία, που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Θεωρώντας πως η Super League και όλες οι ΠΑΕ μέλη της οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στο δράμα των δύο λαών που πλήγηκαν από την καταστροφή και να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στον αγώνα επιβίωσης των κατοίκων στις περιοχές που υπέστησαν την πρωτοφανή αυτή καταστροφή, προτείνουμε:

α) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη μνήμη των θυμάτων και

β) Να εξεταστούν τρόποι ενίσχυσης των πληγέντων από τη Super League και όλες τις ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προτίθεται να καταβάλει ως οικονομική ενίσχυση μέρος των εσόδων των εισιτηρίων του επόμενου εντός έδρας αγώνα μας.

Επίσης, θα προβούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τους τρόπους ενίσχυσης των πληγέντων μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button